ترفند درست پخت باقالی؛ یک عمر اشتباه باقالی پختیم!
    فصل باقالی رسیده و خیلیها عاشق این خوراکی خوشمزه و پرخاصیت هستند. اما گاهی پیش میآید که باقالیها سفت میمانند و نپزند.
  
  
    
    کد خبر :
    ۱۹۲۰۸۹
  
  
  
    
    
    
    
    
  
      
        
          
        
        
          بازدید :
          ۸۲۴        
      
    
  گاهی پیش میآید که باقالیها سفت میمانند و نپزند.
باقالی نپخته؟ راه حلش اینجاست!
فصل باقالی رسیده و خیلیها عاشق این خوراکی خوشمزه و پرخاصیت هستند. اما گاهی پیش میآید که باقالیها سفت میمانند و نپزند.
دلایل نپختن باقالی:
- کهنگی: باقالیهای کهنه با مغز زردرنگ و پوست تیره دیرتر میپزند.
 - نوع باقالی: باقالیهای درشتتر و کهنهتر دیرتر میپزند.
 - روش پخت: خیس کردن ناکافی، کمبود جوش شیرین و اضافه کردن نمک در ابتدای پخت میتواند باعث سفت شدن باقالی شود.
 
راه حلها:
- خرید باقالی تازه: به رنگ و شکل باقالی دقت کنید. باقالیهای سبز روشن با دانههای درشت و فضای خالی بین دانهها زودتر میپزند.
 - خیس کردن: باقالیهای خشک را حداقل 12 ساعت قبل از پخت در آب خیس کنید.
 - جوش شیرین: به ازای هر 4 پیمانه آب، 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید.
 - نمک: نمک را در دقایق پایانی پخت به باقالی اضافه کنید.
 - بلانچ کردن: باقالیهای فریزری را قبل از فریز کردن بلانچ کنید (جوش مختصری در آب جوش) تا زودتر بپزند.
 - پخت جداگانه: باقالیهای دیرپز را جداگانه نیمپز کنید و سپس به برنج یا خورشت اضافه کنید.
 
نکات:
- میتوانید از باقالیهای فریزری هم استفاده کنید، فقط باید نکات مربوط به پخت باقالی فریزری را رعایت کنید.
 - اگر باقالیها خیلی سفت هستند، میتوانید بعد از پخت، آنها را له کنید و در سوپ یا خورشت استفاده کنید.
 - اضافه کردن کمی زیره سبز یا شوید به آب پخت باقالی میتواند به طعم و عطر آن اضافه کند.
 
امیدواریم با این راه حلها، باقالیهایتان همیشه نرم و خوشمزه پخته شوند!
منبع: ترفندتو
        
            ۱