ببینید؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ مهارت آشپز ژاپنی در برش ماهی سمی فوگو و تهیه غذا با آن

ببینید؛ غذای خیابانی در ژاپن؛ مهارت آشپز ژاپنی در برش ماهی سمی فوگو و تهیه غذا با آن

فوگو (Fugu) یک نوع ماهی بادکنکی سمی است که در ژاپن به‌عنوان یک غذای لوکس و خطرناک شناخته می‌شود. این ماهی حاوی سم بسیار قوی و کشنده‌ای به نام تتروتوکسین (tetrodotoxin) در برخی از اعضای بدنش است که اگر به‌درستی آماده و برش داده نشود، می‌تواند باعث مرگ شود. فقط آشپزهای آموزش‌دیده و دارای مجوز مخصوص اجازه دارند فوگو را برای مصرف آماده کنند. این غذا به خاطر طعم خاص و تجربه هیجان‌انگیز خوردنش بسیار محبوب است.

کد خبر : ۲۴۲۴۲۴
بازدید : ۴۶۳۶

۵۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید