ببینید؛ غذای روستایی در هند؛ تهیه فافدای سنتی توسط مادربزرگ روستایی

ببینید؛ غذای روستایی در هند؛ تهیه فافدای سنتی توسط مادربزرگ روستایی

فافدا، یک غذای سنتی و محبوب ایالتی در ایالت گجرات هند است که معمولاً به عنوان صبحانه یا میان‌وعده سرو می‌شود. فافدا نوعی خوراکی سرخ‌شده و ترد است که از خمیر تهیه شده با آرد نخود (Gram Flour) درست می‌شود. خمیر را به شکل نوارهای باریک یا ورقه‌های نازک درمی‌آورند و سپس در روغن داغ سرخ می‌کنند تا طلایی و ترد شود. این خوراکی معمولاً همراه با چاتنی تند، فلفل سبز خورده می‌شود.

کد خبر : ۲۵۵۲۸۸
بازدید : ۵۸

۳
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید