ببینید؛ غذای روستایی در هند؛ پخت یک غذای سنتی با ماهی مورل سرماری

ببینید؛ غذای روستایی در هند؛ پخت یک غذای سنتی با ماهی مورل سرماری

در این ویدئو یک پدر ساکن یکی از روستاهای کشور هند را مشاهده می کنید که با تعدادی ماهی مورل سرماری یک غذا با کمک فرزندان خود درست می کند. ماهی مورل سرماری یا همان Snakehead Murrel (Channa striata) یک نوع ماهی آب شیرین است که بیشتر در آسیا (به‌ویژه در هند، سریلانکا، بنگلادش، ویتنام و تایلند) یافت می‌شود. دلیل نام‌گذاری‌اش این است که سر این ماهی شباهت زیادی به سر مار دارد. این ماهی در رودخانه‌ها، برکه‌ها، مرداب‌ها و دریاچه‌های آب شیرین زندگی می‌کند و ماهی دریایی نیست. معمولاً به شکل سرخ‌شده، کبابی یا کاری پخته می‌شود و یکی از غذاهای محبوب روستایی در جنوب و جنوب شرق آسیاست.

کد خبر : ۲۵۹۸۱۷
بازدید : ۶۰


 

۲
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید