(ویدئو) نحوه درست کردن خورشت شش انداز بادمجان؛ غذای اصیل گیلانی

(ویدئو) نحوه درست کردن خورشت شش انداز بادمجان؛ غذای اصیل گیلانی

در این ویدئو یک آشپز ماهر با 4 عدد بادمجان، گردوخردشده 500 گرم، رب انار 4 قاشق غذاخوری، سس انار 2 قاشق غذاخوری، شکر 2 قاشق غذاخوری، نمک 1قاشق چایخوری، زردچوبه 1قاشق چایخوری، فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری و سه تکه یخ این غذای اصیل گیلانی را درست می کند.

کد خبر : ۱۹۵۳۰۴
بازدید : ۴۴۸۳۶

۱۷۷۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت فرادید هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید