مرگ سوزان حمید مرادی، فعال زیست‌محیطی در «آبیدر»

مرگ سوزان حمید مرادی، فعال زیست‌محیطی در «آبیدر»

آتش‌سوزی کوه آبیدر با تلاش خستگی‌ناپذیر نیروهای مردمی و فعالان محیط‌زیست مهار شد. علت این آتش‌سوزی تاکنون مشخص نشده است.

کد خبر : ۲۵۲۸۷۸
بازدید : ۴۸

یک فعال حوزه محیط زیست که در پی تلاش برای مهار آتش‌سوزی ارتفاعات آبیدر سنندج دچار سوختگی شدید شده بود، با وجود تلاش‌های پزشکی در بیمارستان کوثر این شهر جان باخت. 

در پی این حادثه شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست پیام تسلیتی صادر کرد و گفت: «خبر درگذشت حمید مرادی مدیر انجمن شنه کردستان که در اثر وقوع آتش‌سوزی مراتع در کوه آبیدر سنندج جان خود را برای حفاظت از محیط زیست فدا کرد، موجب اندوه عمیق خانواده بزرگ محیط زیست کشور شده است.» 

بهزاد شریفی‌پور، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان به ایرنا گفت: مرحوم «️حمید مرادی» که یک جوان داوطلب مردمی و وکیل پایه یک دادگستری هم بود، در حالی که برای جلوگیری از گسترش آتش و نجات طبیعت تلاش می‌کرد، دچار سوختگی شدید شد و با وجود تلاش‌های پزشکان وضعیت او بهبود نیافت و جان خود را از دست داد.

وی ادامه داد: این حادثه که روز پنجشنبه در ارتفاعات آبیدر و در دمای بالای ۴۰ درجه رخ داد، به دلیل تغییر ناگهانی جهت وزش باد، موجب محاصره گروهی از فعالان محیط زیست در حلقه آتش شد و هشت نفر در این حادثه دچار آسیب شدند. از میان مصدومان، ۲ نفر به صورت سرپایی مداوا و ترخیص شدند اما از ۶ نفر باقی‌مانده، متأسفانه حمید مرادی به دلیل شدت جراحات ناشی از سوختگی، جان باخت. 

به گفته شریفی‌پور، در حال حاضر ۲ نفر از مصدومان در بخش مراقبت‌های ویژه سوختگی تحت نظر قرار دارند و سه نفر دیگر در بخش داخلی بیمارستان بستری هستند. 

آتش‌سوزی کوه آبیدر با تلاش خستگی‌ناپذیر نیروهای مردمی و فعالان محیط‌زیست مهار شد. علت این آتش‌سوزی تاکنون مشخص نشده است.

منبع: ایران

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید