آخرین اخبار تقابل ایران و آمریکا: ایران آماده مذاکرات بیشتر، ترامپ در تقلا و اقتصاد جهان در تنگنا

آخرین اخبار تقابل ایران و آمریکا: ایران آماده مذاکرات بیشتر، ترامپ در تقلا و اقتصاد جهان در تنگنا

سفر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به چین در حالی انجام گرفت که تنش‌های فزاینده در خاورمیانه، به‌ویژه جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، به یکی از مهم‌ترین محورهای رایزنی میان واشنگتن و پکن تبدیل شد. همزمان، بحران امنیتی در تنگه هرمز، نگرانی‌های گسترده‌ای را درباره آینده بازار انرژی و ثبات اقتصاد جهانی به وجود آورده است. از سویی لبنان از توافق با اسرائیل برای تمدید آتش‌بس اسمی که قرار بود روز یکشنبه منقضی شود، استقبال کرده است، در حالی که نیروهای اسرائیلی به حمله به شهرها و روستاهای جنوب لبنان ادامه دادند. عباس عراقچی نیز اظهار داشت که تهران از دولت ترامپ پیامی مبنی بر آمادگی برای مذاکرات جدید برای پایان دادن به جنگ دریافت کرده است، اگرچه در مواردی همچنان «بن‌بست» وجود دارد.

کد خبر : ۲۹۸۹۶۲
بازدید : ۵۹

به گزارش فرارو، سفر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به چین در حالی انجام گرفت که تنش‌های فزاینده در خاورمیانه، به‌ویژه جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، به یکی از مهم‌ترین محورهای رایزنی میان واشنگتن و پکن تبدیل شد. همزمان، بحران امنیتی در تنگه هرمز، نگرانی‌های گسترده‌ای را درباره آینده بازار انرژی و ثبات اقتصاد جهانی به وجود آورده است. از سویی لبنان از توافق با اسرائیل برای تمدید آتش‌بس اسمی که قرار بود روز یکشنبه منقضی شود، استقبال کرده است، در حالی که نیروهای اسرائیلی به حمله به شهرها و روستاهای جنوب لبنان ادامه دادند. عباس عراقچی نیز اظهار داشت که تهران از دولت ترامپ پیامی مبنی بر آمادگی برای مذاکرات جدید برای پایان دادن به جنگ دریافت کرده است، اگرچه در مواردی همچنان «بن‌بست» وجود دارد.

بازمانده نکبت

21_11zon

فاطمه عبید، زن ۹۵ ساله فلسطینی که بازمانده از روز نکبت ۱۹۴۸ است؛ همراه چند کودک در پناهگاهی موقت نشسته است.

خانه او در محله شجاعیه در اثر حملات نظامی اخیر اسرائیل ویران شده است.

در روز نکبت، که در زبان عربی به معنای «فاجعه» است، حدود ۷۰۰۰۰۰ فلسطینی از سرزمین خود اخراج شدند.

ترامپ در تروث سوشال نوشت

ترور نفر دوم داعش

ترامپ نوشت: نیروهای آمریکایی و نیجریه‌ای در یک عملیات مشترک در نیجریه «ابوبلال المینوکی» نفر دوم داعش در سطح جهان را کشتند.

به نوشته ترامپ، «المینوکی، ۴۴ ساله، «فعال‌ترین نیروی داعش در جهان» بود.  با حذف او، عملیات جهانی داعش به شدت کاهش یافته است.»

ادعای الجزیره:

پکن بدون امتیاز، از نفوذ خود بر ایران استفاده نخواهد کرد

هن لین، تحلیلگر مسائل چین گفته است پکن نفوذ قابل توجهی بر ایران دارد، اما به احتمال زیاد بدون دریافت امتیازاتی از واشنگتن از آن استفاده نخواهد کرد.

آخرین اظهارات ترامپ درباره ایران بعد از بازگشت از چین

ترامپ مدعی شد: «تنگه باز خواهد شد. ایران سلاح هسته‌ای نخواهند داشت و دنیا ادامه خواهد یافت.»

ترامپ گفت به درخواست مقام‌هایی از پاکستان، مرحله نهایی عملیات نظامی علیه ایران را متوقف کرده است: «آن‌ها گفتند: می‌توانید متوقف شوید؟ ما قرار است به توافق برسیم. و واقعاً چارچوب یک توافق را داشتیم.»

ترامپ ادعا کرد: «هر بار توافق می‌کنند، روز بعد می‌گویند چنین گفت‌وگویی نداشته‌ایم. این حدود پنج بار اتفاق افتاده است. مشکلی وجود دارد.»

ترامپ در پاسخ به این که آیا توان و تاب‌آوری ایران را دست‌کم گرفته، گفت: «هیچ‌چیز را دست‌کم نگرفتم.»

ترامپ در ادامه گفت: «آمریکا عمداً بخشی از زیرساخت‌های ایران را هدف قرار نداده است. به تاسیسات نفتی و برخی زیرساخت‌ها در خارک حمله نشده؛ زیرا آسیب به آن‌ها می‌توانست موجب از بین رفتن نفت شود.»

او در پاسخ به این سوال که آیا تا زمان دستیابی به توافق صبر خواهد کرد، تاکید کرد: «من کاری را انجام می‌دهم که درست باشد. باید کار درست را انجام دهم.»

او همچنین مدعی شد که محل نگهداری مواد هسته‌ای به‌شدت هدف قرار گرفته شده.

او افزایش قیمت سوخت و فشار اقتصادی در آمریکا را کوتاه‌مدت خواند: «وقتی مردم توضیح کامل را می‌شنوند، همه موافق می‌شوند. این یک درد کوتاه‌مدت خواهد بود.» 

ترامپ گفت: «پس از پایان بحران، قیمت انرژی مثل سنگ سقوط خواهد کرد.»

ترامپ در پاسخ به افزایش هزینه‌های اقتصادی، گفت: «آمریکایی‌ها باید تحمل کنند و باور داشته باشند که ما آن‌ها را به نقطه بهتری می‌رسانیم. اما من باید کار درست را انجام دهم.»

او درباره کشتی‌های حامل نفت ایران که چین در روزهای اخیر خارج کرده، گفت: «ما اجازه دادیم این اتفاق بیفتد».

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید