طرز تهیه 3 غذای خوشمزه با لوبیا قرمز

طرز تهیه 3 غذای خوشمزه با لوبیا قرمز

لوبیا قرمز یکی از مواد غذایی پرطرفدار و مغذی است که در بسیاری از فرهنگ ها و آشپزی ها مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده غذایی منبع غنی از پروتئین و فیبر است و به دلیل داشتن ویتامین ها و مواد معدنی مختلف، فواید زیادی برای سلامتی دارد. در این مقاله به بررسی سه غذای خوشمزه با لوبیا قرمز می پردازیم که می توانید آن ها را در خانه تهیه کنید.

کد خبر : ۲۴۶۲۰۳
بازدید : ۲۴

لوبیا قرمز با طعم و بافت خاص خود، قابلیت های زیادی در آشپزی دارد. از خورشت و سوپ گرفته تا سالاد و برگرها، این ماده غذایی می تواند به تنوع غذایی شما افزوده و به ارتقاء سلامتی تان کمک کند.

به گزارش فراشپز، در ادامه به طرز تهیه سه غذای خوشمزه با لوبیا قرمز می پردازیم که هم آسان هستند و هم ارزش غذایی بالایی دارند.

1. خوراک لوبیا قرمز

مواد لازم:

  •  ۲ فنجان لوبیا قرمز پخته
  •  ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •  ۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده
  •  ۲ حبه سیر خرد شده
  •  ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
  •  ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  •  ۱ قاشق چای خوری زیره
  •  ۱ قاشق چای خوری زردچوبه
  •  نمک و فلفل به مقدار لازم
  •  ۲ پیمانه آب
  •  مقداری برگ گشنیز برای تزئین

طرز تهیه:

سرخ کردن پیاز و سیر: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و تا زمانی که نرم و طلایی شود، سرخ کنید. سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

اضافه کردن سبزیجات: فلفل دلمه ای را به مخلوط اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شود.

اضافه کردن لوبیا و ادویه ها: لوبیا قرمز پخته، رب گوجه فرنگی، زیره و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید. همه مواد را خوب هم بزنید و برای چند دقیقه دیگر بپزید تا عطر ادویه ها آزاد شود.

اضافه کردن آب: سپس آب را به مخلوط اضافه کنید، حرارت را کم کنید و بگذارید خوراک به آرامی بپزد و غلیظ شود. این مرحله حدود ۲۰ دقیقه طول می کشد.

سرو خوراک: پس از پخت، خوراک را در ظرف سرو ریخته و با برگ گشنیز تزئین کنید. این خوراک را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.

2. سالاد لوبیا قرمز

مواد لازم:

  •  ۱ فنجان لوبیا قرمز پخته
  •  ۱ عدد خیار خرد شده
  •  ۱ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  •  ۱/۲ فنجان پیاز قرمز خرد شده
  •  ۱/۴ فنجان روغن زیتون
  •  ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  •  نمک و فلفل به مقدار لازم
  •  مقداری لیمو برای چاشنی
  •  ۱/۴ فنجان جعفری خرد شده

طرز تهیه:

آماده کردن مواد: در یک کاسه بزرگ، لوبیا قرمز پخته، خیار، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را بریزید.

تهیه سس سالاد: در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. همچنین مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید تا طعم تازه تری به سالاد بدهد.

مخلوط کردن سالاد: سس را به ترکیب لوبیا و سبزیجات اضافه کنید و همه مواد را به آرامی هم بزنید تا طعم ها ترکیب شوند.

سرو سالاد: سالاد را در ظرف سرو ریخته و با جعفری خرد شده تزئین کنید. این سالاد می تواند به عنوان یک وعده اصلی یا پیش غذا سرو شود.

3. برگر لوبیا قرمز

مواد لازم:

  •  ۲ فنجان لوبیا قرمز پخته
  •  ۱/۲ فنجان پیاز خرد شده
  •  ۱/۴ فنجان آرد سوخاری
  •  ۲ عدد تخم مرغ
  •  ۱ قاشق چای خوری ادویه ها (زردچوبه، زیره، فلفل سیاه)
  •  نمک به مقدار لازم
  •  روغن برای سرخ کردن
  •  نان برگر و مواد تکمیلی (سالاد، گوجه فرنگی و سس کچاپ)

طرز تهیه

آماده کردن مخلوط برگر: در یک کاسه بزرگ، لوبیا قرمز پخته را با چنگال له کنید تا پوره شود. سپس پیاز خرد شده، آرد سوخاری، تخم مرغ، ادویه ها و نمک را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

شکل دادن به برگرها: از مخلوط به اندازه یک توپ درآورده و آن را به شکل برگر پهن کنید.

سرخ کردن برگرها: در یک تابه، مقداری روغن بریزید و برگرها را به آرامی سرخ کنید تا هر طرف آن ها طلایی و ترد شود.

سرو برگر: برگرهای لوبیا قرمز را در نان برگر قرار دهید و با سالاد، گوجه فرنگی و سس کچاپ سرو کنید.

نتیجه گیری

لوبیا قرمز خوشمزه است و به دلیل خواص غذایی بی شماری که دارد، می تواند به سلامت شما کمک کند. با تهیه این سه غذا، می توانید از طعم و مزایای این ماده غذایی لذت ببرید. همچنین، می توانید با خلاقیت خود، این دستورها را تغییر دهید و به سلیقه تان نزدیک تر کنید. با استفاده از لوبیا قرمز، سفره های سالم و خوشمزه تری برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید