پس از افتتاح سازمان رادیو و تلویزیون ملی ایران، حنانه در سمت مشاور، اقدام به تأسیس کلاسهایی برای تعلیم فنی خوانندگان کرد و ارکستر سازهای ایرانی را تشکیل داد.
محصص، هنرمندی که میگفت مهم نیست چه میکشیم، بلکه مهم است چطور میکشیم، جزو نخستین نقاشان ایرانی بود که نقاشی را به شیوه غربی آموخت و آن را با نگاهی شرقی آمیخت.
تخلص شعر، او ابتدا «رعنا» بود و سپس به اوستا تغییر داد، گویی که تغییر تخلص به جهت شیوه اشعار نغزش زبانزد عام و خاص شد و همه جا او را به نام مهرداد اوستا میشناسند.
سایه بیشتر با به کار گرفتن «من اجتماعی و من انسانی» است که اندیشههای خود را بروز میدهد. ابتهاج با اینکه در خانوادهای مرفه میزیست، اما هیچگاه نسبت به مسایل اجتماعی بی تفاوت نبود.
پیمان قاسم خانی نویسنده، کارگردان و بازیگر مطرح کشور مدتی است که با میترا ابراهیمی فیلمساز و روانشناس بالینی کودک و نوجوان ازدواج کرده است.
تابلوی جیغ قرار است از سال ۲۰۲۲، همراه با چند اثر دیگر مونک در موزه ملی تازه ساخته شده نروژ، به نمایش گذاشته شود.
بنیاد بینالمللی ستارهشناسی یا دانشگاه مراغه، نامی است که از سوی محققان این حوزه به رصدخانه "مراغه" ساخت دانشمند ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی داده شده است.
سریالهای «نون. خ» «همبازی»، «بوتیمار»، «نوروز رنگی» از جمله سریالهایی هسند که برای نوروز ۱۴۰۰ آماده شده و از طریق شبکههای یک، دو و سه سیما پخش خواهند شد.
علاوه بر ماجرای واکسن زدن شهاب حسینی، تصاویری که از ماسک او منتشر شده بود نیز جنحال بسیاری را به پا کرده بود چرا که بسیاری از کاربران معتقدند که تصویر روی ماسک حسینی نماد نوعی ماده مخدر گیاهی به نام ماریجوانا است و گروهی دیگر نیز بر این باورند که او نادانسته از این ماسک استفاده کرده است.
اقبال آذر در دوره سلطنت احمد شاه نیز از موقعیت ممتازی برخوردار بود. لقب اقبالالسلطان را آخرین پادشاه قاجار به او اعطاء کرد.
یکی از این رسوم دیرینه ایران باستان که خیلی قبلتر از جشن ولنتاین در آیین ایرانی برایش جشن گرفته میشد، گرامیداشت آیینهای ملی و ایرانی در روز پنجم اسفند ماه بود که در این روز جشن اسفندگان برگزار میشود.
سپنتا پس از ساختن فیلم لیلی و مجنون همراه یکی از همکاران هندی خود در شهریور به ایران آمد تا مقدمات نمایش این فیلم و تاسیس یک استودیوی مجهز فیلمبرداری را فراهم کند.
خداداد عزیزی در برنامه همرفیق به خاطر شوخی هایش با مهرداد میناوند از او عذرخواهی کرد.
چیزی به آغاز سال ۱۴۰۰ باقی نمانده و براساس محاسبات مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران یک سال و یک ماه دیگر قرن چهاردهم هجری شمسی به پایان میرسد و قرن پانزدهم آغاز میشود. اتفاقی که در طول یکصد سال تنها برای یک بار اتفاق میافتد و برای خیلیها میتواند تجربه شگفت انگیزی تلقی شد.
گلنوش خالقی در سال ۱۳۶۹ مجددا به ایران سفر کرد و قصد داشت به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد درگذشت پدرش روحالله خالقی که از نامداران موسیقی کلاسیک ایرانی است، برنامههایی در تهران و شهرستانها برگزار کند، اما به دلایلی این اتفاق نیفتاد.