اگر بطریهای شیشهای را جایگزین بطریهای پلاستیکی کنیم، باید ۸۰ درصد بیشتر انرژی مصرف کنیم. هر چه انرژی بیشتری مصرف شود، کربن بیشتری نیز تولید میشود.»
ویراست اصلاحشدهای از این کتاب منتشر شده است که فرضیه بریدگیِ شکارچی را نقض میکند و میگوید بیمار صفر یک شکارچی بومی در منطقه نبوده بلکه یک سرباز قحطیزده جنگ جهانی اول بوده که در سال ۱۹۱۶ در جنگلهای دورافتاده در اطراف مولوندو در کامرون مجبور شده برای رفع گرسنگی شامپانزه شکار کند. این فرضیه جدید به نظریه بریدگیِ سرباز معروف شده است.
چین همواره گفته است: «در واکنش به بیماری کووید ۱۹ همواره با گشودگی، شفافیت و مسئولیتپذیری و. به موقع برخورد کرده است.» «روز ۲۰ ژانویه خط جداکننده است، تا قبل از این روز چین خیلی بهتر میتوانست عمل کند. بعد از آن نیز جهان باید هشدار را جدیتر میگرفت و خیلی بهتر از اینها عمل میکرد.»
جس ۳۲ سال داشت و این اواخر از مرکز بازپروری آزاد شده بود. از زمانی که پدربزرگ و مادربزرگش –والدین پدرش- او را در سن ۱۹ سالگی از خانه بیرون کردند، خیابان محل زندگی جس شد.
در زندانِ زنانِ هرات، ۲۰زن به جرمِ قتلِ شوهران خود زندانی هستند. بااینکه زندان بسیار شلوغ و پرجمعیت است، گفتهاند در زندان در مقایسه با زمانی که در زندگی زناشویی بودند، احساسِ رهایی بیشتری میکنند. در میانِ زندانیان دختری ۲۰ساله به نام پریسا هست. او ۵ بارها از سویِ شوهرش موردِ ضربوشتم قرار گرفته و چاقو خورده بود.
در درگیریِ خونینِ داخلی که بیش از ۵۰ سال در کلمبیا بهطول انجامید، جوانی، معصومیت و در بسیاری موارد زندگیِ تقریباً ۱۷۰۰۰ کودک-سرباز از آنها دزدیده شد؛ یامیل میگوید، در اثر تجاوز باردار شد و حتی نمیدانست پدر فرزندش چه کسی است. هر کدام از صدها مرد اردوگاه میتوانستند پدر او باشند. او را مجبور کردند در سن ۱۶ سالگی و ۶ ماه بعد از بارداری بچهاش را سقط کند. چشمانِ او دردی را فاش میکند که صدایش تلاش دارد آن را مخفی نگه دارد.
درحالیکه مشغول مصاحبه هستم یکی از عابران از راه میرسد و از من پول میخواهد. حسن میگوید: «بفرمایین. این را بنویس. اینجا زندگی اینطوری است.»
متناعِ روزا پارک از بلند شدن از روی صندلی و رفتنِ به انتهای اتوبوسِ تفکیکِ نژادی شده در آلاباما، شعله یکی از بزرگترین جنبشهای مقاومتِ اجتماعی در تاریخ را برافروخت.
دانشمندان چینی حتی یک مقاله برای انتشار به لنست فرستادهاند که هنوز بررسی نشده، اما مدعی است که «ووهان مکانی نیست که سارس-کووی ۲ نخستینبار از انسان به انسان منتقل شده است.» این دانشمندان این فرضیه را مطرح میکنند که احتمالاً خاستگاه این ویروس «شبهقاره هند» بوده است.
آمازونیها قبیلهای تمامزنانه بودند که در ترکیه امروزی زندگی میکردند. آنها امپراتوری پارسیان را غارت کردند و با قبایل همسایه آمیزش کردند و فقط فرزندان دختر را نگه داشتند تا نسل دیگری از جنگجویان را پرورش دهند. در حقیقت، آمازونیهای اسطورههای یونان باستان و زنان جنگجوی واقعی که به شکلگیری شخصیت مدرن و نمادین زن شگفتانگیز انجامیده است، ممکن است در سرزمین باستانی پرشیا یا ایران امروزی ریشه داشته باشد. از این رو گفته میشود که شخصیت زن شگفتانگیز به ایران باستان پیوند خورده است.
این نگرانیها به خاطر آن است که همه آنها از یک گروه افراطی به نام الشباب فرار کردهاند که بیش از یک دهه از موجودیت آن میگذرد و بخشهای بزرگی از سومالی تحت کنترل آن است. این گروه تنبیهها و قوانین سختگیرانه و خشنی دارد.
دانشگاه بیرمنگام یانگ در آیداهو اخیراً اعلام کرده که اقدام دانشجویان این دانشگاه برای قرار دادنِ «عمدی» خودشان در معرض ویروسِ کرونا برای دریافت پول شیرینِ خون، مسئولان دانشگاه را «عمیقاً به دردسر انداخته است.»
اگر بنا نبود تعداد زیادی از افراد برای برطرف کردنِ نیازهایشان مجبور شوند سلامتیشان را به خطر بیندازند، پس اساساً چرا صنعتِ پررونقِ پلاسمای خون در بدو امر در آمریکا راه اندازی شد.
معرفی کتاب درباره تکامل
لابد شما هم تا حالا از خود پرسیدهاید که چرا زرافهها گردنهای بلندی دارند؟ چرا گورخرها راه راه هستند؟ چرا گاوهای ماده شاخ دارند؟ یا مثلا این سوال در ذهنتان پیش آمده که چرا مردها پستان دارند وقتی قرار نیست با آنها نوزادی را شیر بدهند؟
خانوادهای بدون اثر انگشت
بیماری تعویق مهاجرت میتواند نسلهای زیادی از یک خانواده را دچار کند. «این جهش در ژنی اتفاق افتاده بود که «هیچکسی هیچچیزی درباره آن نمیدانست. بعلاوه، جهش فقط بخشی از ژنی را تحت تأثیر قرار داده بود که هیچ عمل خاصی انجام نمیداد.»
صاحبان صنعت ذهنآگاهی، در لباسهای یوگایشان تلوتلو میخورند، پیوسته درباره «آرامش و صلح درونی» و «خودِ واقعی» حرف میزنند، به نگرانیهای خاکی و زمینی شما با نگاههای عاقلانه و غمناک لبخند میزنند.