تنوع اسموتیها بسیار بالا است یک اسموتی خوب باید غلیظ و دارای بافتی منسجم باشد. در تهیه اسموتی از شکر زیاد استفاده نمیشود در نتیجه این نوشیدنی بسیار کم کالری و سالم به حساب میآید که میتوانید به عنوان میان وعده آن را میل کنید.
خورشت گوجه سبز از جمله غذاهایی است که با فرا رسیدن فصل بهار و ورود نوبرانههای آن به بازار رونق مییابد حالا که قیمت گوجه سبز به نسبت مناسبتر شده میتوانید این غذای خوشمزه را درست کنید و در کنار خانواده و دوستان از خوردن آن لذت ببرید.
کیک توت فرنگی یکی از انواع کیکهای میوهای است که به دلیل داشتن توت فرنگی تازه در ترکیباتش بسیار خوش طعم و خوشبوست.
اسکندر کباب یکی از کبابهای مشهور کشور ترکیه است که برای تهیه آن از گوشت فیله یا گوشت چرخ کرده استفاده میکنند و طعم بسیار لذیذی دارد.
وقتی شیر یا شکلات داغ را داخل ماگ بریزید، توپهای شکلاتی آب میشوند و مارشمالوها و کاکائویی که داخل توپها پنهان شده بیرون میریزند.
کوکو سیب زمینی برای پیک نیک رفتن و به عنوان میان وعده برای مدرسه بچهها بسیار مناسب است.
برای سرو پنکیک شکلات میتوان از انواع کرم و سس شکلاتی، خامه شکلاتی، نوتلا و … استفاده کرد و حتی میتوان انواع میوه مانند موز و توت فرنگی در کنار پنکیک شکلاتی قرار داد که طعم آن را لذیذتر میکند.
در دستور تهیه استانبولی پلو میتوانید مقداری دارچین بسته به سلیقهتان به مواد بیفزایید.
دسر بیسکوئیت بستنی از دسرهای بسیار خوشمزه و شیک است که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد؛ بنابراین برای سرو در مجالس و میهمانیها مناسب است.
سالاد سزار اختراع «سزار کاردینی» آشپز ایتالیایی_آمریکایی است که در جشنهای استقلال آمریکا در سال ۱۹۲۴ از سر ناچاری و خالی بودن یخچال رستوران با مواد دم دستش یک سالاد خوشمزه آماده کرد.
ایتالیاییها علاقه دارند قبل از خوردن بیسکاتی را داخل نوشیدنی داغ فرو ببرند تا نرم شده و طعمش بهتر در دهان حس شده و خوشمزهتر شود.
کلانه یا (که لانه) نانی کرمانشاهی و تهیه شده از نوعی خمیر است که گیاهی کوهی به نام پیچک در آن به کار میرود و در فصلهایی که پیچک موجود نیست این نان را با پیازچه تهیه میکنند.
ارمنی پلو یا تهانداز بال مرغ یکی از پلوهای خوشمزه ایرانی است که از ترکیب بال مرغ مزهدار شده، برنج و زعفران تهیه میشود. ارمنی پلو به خاطر داشتن ظاهری زیبا و قالبی بسیار اشتها برانگیز و چشمنواز است.
املت از نوع غذاهای بسیار ساده و خوشمزه است که با مواد غذایی در دسترس و در مدت زمان کوتاه آماده میشود. املت لوبیا شاپوری صبحانه لذیذ و پر طرفدار گیلانی است که بیشتر در قهوهخانههای سنتی سرو میشود.
خورشت گوجه سبز به صورت متداول با گوشت خورشتی که شامل گوشت گوساله و گوسفندی است طبخ میشود، اما در صورتی که دوست ندارید از گوشت قرمز استفاده کنید میتوانید آنرا با گوشتهای سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون تهیه کنید