(ویدئو) پخت «نان پوگاچا مجارستانی» به روش آشپز مشهور روستایی ترکیه ای
پوگاچا نوعی نان است که در خاکستر شومینه و بعداً در تنورهای مدرن پخته می شود. این غذا در غذاهای بالکان، شام و مجارستان یافت میشود، میتوان آن را با مخمر یا بدون خمیرمایه درست کرد. به طور کلی این نان از آرد گندم تهیه می شود، اما ممکن است جو و گاهی چاودار نیز به آن اضافه شود. البته می توان پوگاچا را با سیب زمینی، گوشت چرخ کرده، زیتون یا پنیر پر کرد و دانه ها و گیاهانی مانند کنجد، دانه سیاه دانه یا شوید خشک را در خمیر ریخت یا روی آن پاشید.
کد خبر :
۲۰۷۲۸۶
بازدید :
۴۴۱
۶