(ویدئو) صید، برش و درست کردن ساشیمی با اره ماهی در تایوان
در این ویدئو یک آشپز ماهر با تکه تکه کردن ماهرانه یک اره ماهی یک ساشیمی درست می کند. ساشیمی یک نوع غذای ژاپنی است که بیشتر از خوراک دریایی خام که به صورت ورقههای باریک بریده شدهاست، تشکیل میشود. ساشیمی اغلب با سس سویا خورده میشود. ارهماهی (نام علمی: Pristidae) خانوادهای از ماهیهای غضروفی است که معمولاً به خاطر دماغ بسیار بلندشان به این نام شناخته میشوند و گاهی تا ۷ متر رشد میکنند.
کد خبر :
۲۱۰۸۶۹
بازدید :
۷۰۷
۱