(ویدئو) غذای روستایی در ترکیه؛ پخت «نان پوگاچا» توسط آشپز مشهور ترک
در این ویدئو یک آشپز مشهور ساکن روستاهای کشور ترکیه را خواهید دید که یک نان پوگاچا خوشمزه درست می کند. پوگاچا ( به ترکی: poğaça) نوعی نان است که در خاکستر شومینه و بعداً در تنورهای امروزی پخته می شود. در غذاهای بالکان، شام و مجارستان یافت میشود. به طور کلی از آرد گندم تهیه می شود، اما جو و گاهی چاودار نیز ممکن است به آن اضافه شود. می توان آن را با سیب زمینی، گوشت چرخ کرده، زیتون یا پنیر پر کرد و دانه ها و گیاهانی مانند کنجد، دانه سیاه دانه یا شوید خشک را در خمیر ریخت یا روی آن پاشید.
کد خبر :
۲۱۳۹۷۸
بازدید :
۶۵
۰