ببینید؛ غذای خیابانی در فرانسه؛ پخت کاپوناتا توسط سرآشپز ماداگاسکاری در پاریس

در این ویدئو یک سرآشپز معروف ماداگاسکاری در پاریس یک غذای سنتی کاپوناتا درست می کند. کاپوناتا (Caponata) یک غذای سنتی و خوشمزه از جزیره سیسیل ایتالیا است که بهطور معمول بهعنوان یک غذای گیاهی یا پیشغذا سرو میشود. این غذا ترکیبی از سبزیجات مختلف است که معمولاً شامل بادمجان، گوجهفرنگی، پیاز، کرفس، زیتون و کاپوئر (خردل شیرین) است. این مواد در سرکه و شکر طعمدهی میشوند و معمولاً با گیاهانی مانند ریحان و جعفری تزئین میشود. طعم اصلی این غذا ترکیبی از ترشی سرکه و شیرینی شکر است که همراه با سبزیجات ترد و نرم میشود. کاپوناتا یکی از غذاهای کلاسیک ایتالیایی است که میتوان آن را بهعنوان یک پیشغذا، دسر سرد یا حتی یک غذای اصلی سرو کرد.
کد خبر :
۲۴۰۸۱۳
بازدید :
۴۸
۰