ببینید؛ غذای خیابانی در ایتالیا؛ پخت استیک و ریزوتو توسط آشپز ایتالیایی در بولونیا

ببینید؛ غذای خیابانی در ایتالیا؛ پخت استیک و ریزوتو توسط آشپز  ایتالیایی در بولونیا

ریزوتو (Risotto) یک غذای سنتی ایتالیایی است که از برنج مخصوصی تهیه می‌شود. در این غذا، برنج با آرامی و تدریجی در آب مرغ یا سبزیجات به همراه پیاز، کره، پنیر پارمزان و یا سبزیجات پخته می‌شود تا به یک خوراک خامه‌ای و خوش‌طعم تبدیل شود. ریزوتو معمولاً به عنوان غذای اصلی یا همراه غذاهای گوشتی و دریایی سرو می‌شود و در انواع مختلف با مواد مختلفی مثل قارچ، میگو، زعفران و غیره تهیه می‌گردد. بولونیا (Bologna) یک شهر تاریخی و بزرگ در شمال کشور ایتالیا است. این شهر مرکز استان بولونیا در منطقه اِمیلیا-رومانیا (Emilia-Romagna) است و به‌خاطر دانشگاه قدیمی‌اش، فرهنگ غنی، معماری زیبا و غذاهای خوشمزه‌ای مثل ریزوتو و مورتادلا مشهور است. بولونیا یکی از مراکز مهم فرهنگی و آشپزی ایتالیا محسوب می‌شود.

کد خبر : ۲۴۲۳۱۸
بازدید : ۵۲

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید