ببینید؛ مراحل برداشت میوه و شیره از درختان نخل پالمیرا در هند و تهیه شکر قهوه ای

ببینید؛ مراحل برداشت میوه و شیره از درختان نخل پالمیرا در هند و تهیه شکر قهوه ای

نخل پالمیرا، نوعی درخت نخل بلند و قدرتمند است که بومی جنوب و جنوب شرق آسیا، به‌ویژه هند، سریلانکا، و بخش‌هایی از آفریقا است. ارتفاع این نخل می‌تواند به بیش از ۳۰ متر برسد. برگ‌های بادبزنی بزرگ دارد که برای ساخت حصیر، کلاه، بادبزن و دیگر وسایل دستی استفاده می‌شود. شیره شیرین آن (معروف به تودی) برای تهیه نوشیدنی سنتی، شکر قهوه‌ای (جاگری) و سرکه به کار می‌رود. میوه‌های پالمیرا گوشتی و شیرین هستند و به صورت خام یا پخته مصرف می‌شوند. درختی بسیار مقاوم است که در مناطق خشک و نیمه‌خشک به خوبی رشد می‌کند و به خاک‌های فقیر و کم‌آب سازگار است.

کد خبر : ۲۴۸۹۸۲
بازدید : ۳۲

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید