ببینید؛ غذای خیابانی در ازبکستان؛ پخت نان سنتی در تنورهای گِلی در شهر سمرقند

ببینید؛ غذای خیابانی در ازبکستان؛ پخت نان سنتی در تنورهای گِلی در شهر سمرقند

نان سمرقند یک نوع نان سنتی و بسیار معروف از شهر تاریخی سمرقند در ازبکستان است. این نان به دلیل طعم خاص، بافت منحصربه‌فرد و روش پخت سنتی‌اش، شهرت جهانی دارد. ویژگی‌های نان سمرقند عبارت است از: معمولاً به شکل گرد و بزرگ پخته می‌شود. داخل نان نرم و خوش‌طعم و بیرون آن کمی ترد است. معمولاً در تنورهای خاص سنتی (تنورهای گلی) پخته می‌شود که به آن طعم و عطر ویژه‌ای می‌دهد. در ازبکستان و کشورهای منطقه، همراه با انواع خورشت‌ها، غذاهای گوشتی و چای سرو می‌شود.

کد خبر : ۲۵۰۹۰۳
بازدید : ۹۷۷

 

۹
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید