ببینید؛ مراحل کاشت، برداشت و فرآوری میلیون ها ماکادمیا در آمریکا

در این ویدئو نحوه کاشت، برداشت و فرآوری میلیون ها تن آجیل گرانقیمت ماکادمیا را در مزارع آمریکا مشاهده می کنید. ماکادمیا (Macadamia) نوعی آجیل لوکس و پرچرب است که طعمی بسیار نرم، کرهای و ملایم دارد و اغلب در شیرینیپزی استفاده میشود. این آجیل بومی مناطق شرقی استرالیا است، اما امروز در هاوایی، آمریکا، آفریقای جنوبی، کنیا و آمریکای مرکزی نیز کشت میشود.
کد خبر :
۲۵۳۶۹۹
بازدید :
۵۲۶
۸