ببینید؛ غذای روستایی در چین؛ تهیه رشته سویا چینی و پخت غذا با آن

ببینید؛ غذای روستایی در چین؛ تهیه رشته سویا چینی و پخت غذا با آن

در این ویدئو یک بانوی اهل یکی از روستاهای زیبای چین را می بینید که با شیر سویا رشته سویا آماده کرده و با آن یک غذای سنتی درست می کند. رشته سویا چینی که به آن فوشو (Fuzhu) یا Bean Stick هم گفته می‌شود، نوعی محصول خشک‌شده است که از شیر سویا (Soy Milk) تهیه می‌شود. رشته سویا از فرآیند گرمایش و سپس خشک‌کردن شیر سویا ساخته می‌شود؛ در واقع وقتی شیر سویا روی سطح داغ پهن شود، یک لایه نازک و نیمه‌شفاف تشکیل می‌شود که پس از خشک‌شدن به شکل رشته‌های نازک و بلند درمی‌آید. این رشته‌ها معمولاً در آشپزی چینی و آسیایی برای تهیه خوراک‌ها و سوپ‌ها استفاده می‌شوند.

کد خبر : ۲۵۵۵۹۴
بازدید : ۴۰

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید