ببینید؛ فرآیند کاشت، برداشت و فرآوری هزاران کیلو لونگان در مزارع و کارخانه های ویتنام

در این ویدئو مراحل کاشت، برداشت و فرآوری هزاران کیلوگرم لونگان را در مزارع ویتنام مشاهده می کنید. لونگان یا چشالو میوهٔ گیاهی با نام علمی (Dimocarpus longan) است که شفت و دارای آرایشی خوشهای است؛ هستهٔ سیاهرنگ آن را گوشتهای شفاف احاطه کرده که به آن نمایی چشممانند دادهاست؛ شکل این میوه کروی و به رنگ قهوهای مایل به زرد یا قرمز و بومی هند و سریلانکاست. گیاهی همیشه سبز که ارتفاع آن ۶ تا ۷ متر میرسد و نسبت به سرما حساس است؛ معمولاً تا دمای ۴۵ درجه را تحمل میکند، ولی اگر دما به منفی ۲ درجه کاهش یابد باعث کاهش میوهدهی آن میشود.
کد خبر :
۲۵۶۸۰۱
بازدید :
۳۴۶
۲