بلوا بر سر مسعود فیاضی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
مسعود فیاضی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش مخالفان بسیاری دارد. عمده مخالفان او میگویند که فیاضی سابقه مدیریتی لازم برای تصدی این وزارتخانه را ندارد. روزنامه جمهوری اسلامی در این رابطه نوشته است: مسعود فیاضی به جز یک زمان کوتاه مسئولیت اداری، هیچ ارتباطی با آموزش و پرورش نداشته است.
فرادید | ابراهیم رئیسی، مسعود فیاضی را به عنوان گزینه پیشنهادی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش معرفی کرد. گزینهای که مخالفان بسیار و موافقان اندکی دارد. مخالفان میگویند که او صلاحیت لازم برای تصدی وزارتخانه عریض و طویل آموزش و پرورش را ندارد. اما موافقان خلاف این عقیده را دارند و معتقدند که فیاضی مورد هجمه ناعادلانه قرار گرفته است.
به گزارش فرادید؛ پس از آن که حسین باغگلی نتوانست رضایت مجلسیها برای ورود به کابینه سیزدهم را جلب کند، رئیسی، علیرضا کاظمی را به عنوان سرپرست این وزارتخانه منصوب کرد.
در نهایت پس از گذشت حدود ۳ ماه از این انتصاب، مسعود فیاضی به مجلس پیشنهاد شد تا در معرض قضاوت نمایندگان مجلس قرار بگیرد.
او متولد سال ۵۴ در تهران و دارای لیسانس عمران از دانشگاه تهران است. فیاضی در سال ۱۳۹۶ دکتری فقه و اصول تحلیلی و اجتهادی از کمیسیون نخبگان (بدون مدرک از وزارت علوم) اخذ کرده است.
همچنین استادیاری گروه منطق، فهم و دین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در سوابق علمی فیاضی دیده میشود.
جلسه رای اعتماد فیاضی قرار است روز سه شنبه هفته جاری برگزار شود.
موافقان و مخالفان در مورد مسعود فیاضی چه میگویند؟
مسعود فیاضی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش مخالفان بسیاری دارد. عمده مخالفان او میگویند که فیاضی سابقه مدیریتی لازم برای تصدی این وزارتخانه را ندارد. روزنامه جمهوری اسلامی در این رابطه نوشته است: مسعود فیاضی به جز یک زمان کوتاه مسئولیت اداری، هیچ ارتباطی با آموزش و پرورش نداشته است.
در این میان، بخش دیگری از منتقدان فیاضی در شبکههای اجتماعی تصویری منتشر کردند و مدعی شدند که ۳۰ ترم طول کشیده تا فیاضی مدرک کارشناسی خود را در یافت کند.
علاوه بر این، گروه دیگری از مخالفان او مدعی شده اند که فیاضی به واسطه فامیلی و نزدیکی به علیرضا زاکانی، شهردار تهران به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش دولت سیزدهم پیشنهاد شده است.
آنها به رزومه فیاضی اشاره میکنند و میگویند که سوابق مدیریتی او در مرکز پژوهشهای مجلس و مرکز راهبردی بسیج نیز در زمان علیرضا زاکانی و داود گودرزی معاون کنونی شهردار تهران بوده است.
اما در مقابل برخی رسانههای اصولگرا با انتشار گزارشهایی به حمایت مسعود فیاضی پرداخته اند. خبرگزاری فارس ادعای مدرک گرفتن فیاضی در ۱۵ سال را رد کرده است.
همچنین وزرای سابق آموزش و پرورش در نامهای مشترک به نمایندگان مجلس خواسته اند تا او فرصت بدهند تا در سمت وزیر آموزش و پرورش با مدیریتی جهادی ایفای مسؤولیت کند.
بررسیها نشان میدهد که حسین مظفر، علیرضا علیاحمدی، سید محمد بطحایی و محمود فرشیدی چهار وزیری بودند که نامه مذکور را به نمایندگان مجلس ارسال کردند.
در این میان مسعود فیاضی نیز در یک نشست خبری ادعای مطرح شده درباره خودش را رد کرده و به انتقادات پاسخ داده است. البته او فامیلی و نزدیکی اش به زاکانی را رد نکرده است.
فیاضی وزیر آموزش و پرورش میشود؟
با وجود مخالفتها و انتقادهای بسیار به مسعود فیاضی، گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش، مجلس یازدهم نسبت به او دیدگاه مثبتی دارد.
اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس میگویند که در کمیسیون تخصصی دیدگاه مثبتی نسبت به وزیر پیشنهادی وجود دارد.
احمد حسین فلاحی عضو این کمیسیون گفته که وزیر پیشنهادی دارای شخصیتی علمی بوده و برنامههای خوبی درباره وزارت آموزش و پرورش به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارائه کرده است.
البته این جو مثبت در کمیسیون آموزش در حالی است که نمایندگان مجلس هفته گذشته و همزمان معرفی فیاضی به مجلس، با فریادهای «دو دو» مخالفت و انتقاد خود را نشان دادند.
اما بررسی جو موجود در مجلس یازدهم نشان میدهد که با وجود مخالفت و انتقاد برخی نمایندگان مجلس، او احتمالا با رای مجلسیها به کابینه سیزدهم راه خواهد یافت.