طرز تهیه کیک انار یخچالی؛ ویژه شب یلدا
کیک انار یکی از شیکترین و خوشمزهترین کیکهای ایرانی است که برای پذیرایی ویژه از مهمانها در شب یلدا استفاده میشود.
کیک انار خوشمزهترین کیک ایرانی است که برای پذیرایی ویژه از مهمانها در شب یلدا استفاده میشود. در ادامه با طرز تهیه این کیک پرطرفدار و ساده آشنا میشوید.
کیک انار یکی از شیکترین و خوشمزهترین کیکهای ایرانی است که برای پذیرایی ویژه از مهمانها در شب یلدا استفاده میشود.
مواد لازم
بیسکوییت پتیپور شکلاتی ۲ بسته
کره ۱۰۰ گرم
پودر ژله انار ۱ بسته
پودر ژله آلوئهورا ۱ بسته
شیر ۲ لیوان
طرز تهیه کیک انار یخچالی
۱ـ ابتدا بیسکوییت پتیپور را پودر کنید.
۲ـ کره را در محیط قرار داده و بعد از نرم شدن به بیسکوییتها اضافه کنید.
۳ـ درون قالب کمربندی کاغذ روغنی پهن کرده و بعد مخلوط بیسکوییت و کره را درون قالب ریخته و با پشت قاشق یا ته استکان آن را سفت کنید.
۴ـ قالب را به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید.
۵ـ ژله آلوئهورا را با یک لیوان آب جوش به روش بنماری تهیه کرده و بعد یک لیوان شیر به آن اضافه کرده و هم بزنید.
۶ـ قالب را از درون یخچال بیرون آورده و مخلوط ژله آلوئهورا را روی بیسکوییتها ریخته و مجدد درون یخچال قرار دهید.
۷ـ بعد از دو ساعت ژله انار را به همان ترتیب آماده کرده (با یک لیوان آب جوش حل کرده به روش بن ماری) و بعداز آن شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید و بر بیسکوییتها بریزید.
۸ـ مجددا قالب را درون یخچال قرار دهید و بعد از ۳ ساعت قالب را از یخچال خارج کرده و کیک را تزیین کنید.
میتوانید روی کیک را با دانههای انار یا شکلات آب شده تزیین کنید.