طرز تهیه کوکی؛ یک جایگزین داغ برای کوکیهای آماده
اگر خود و خانوادهتان خیلی کوکی دوست دارید بهتر است یکبار این طعم خوشمزه را در آشپزخانه خود خلق کنید. کوکی شکلاتی اغلب تغذیه مناسبی برای کودکان و عصرانهی خوشمزهای برای همه اعضای خانواده است.
هر چقدر که کوکیهای آماده و بستهبندی، خوشمزه و دلپذیر باشند هم قابل مقایسه با کوکیهای دستساز خانگی نیستند. اگر خود و خانوادهتان خیلی کوکی دوست دارید بهتر است یکبار این طعم خوشمزه را در آشپزخانه خود خلق کنید. کوکی شکلاتی اغلب تغذیه مناسبی برای کودکان و عصرانهی خوشمزهای برای همه اعضای خانواده است.
مواد مورد نیاز کوکی شکلاتی
- یک دوم پیمانه یا ۱۱۵ گرم کره (به دمای اتاق رسیده باشه)
- سه چهارم پیمانه یا ۱۵۰ گرم شکر قهوهای
- یک دوم پیمانهیا ۱۰۰ گرم شکر (دانه ریز)
- تخم مرغ تازه ۱ عدد + یک زرده تخم مرغ
- عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
- یک دوم پیمانه یا ۱۵۰ گرم شکلات نوتلا
- ۲ + یک سوم پیمانه یا ۳۰۰ گرم آرد
- یک + یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
- آرد ذرت ۱ قاشق چایخوری
- نمک یک دوم قاشق چایخوری
- یک + یک چهارم پیمانه یا ۲۲۵ گرم چیپس شکلات
طرز تهیه کوکی شکلاتی
۱. قبل از همه فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
۲. کاغذ روغنی رو هم در سینی فر قرار بدهید تا آماده باشد.
۳. در یک ظرف گود کره نرم شده را بریزید و با همزن حدود یک دقیقه بزنید تا صاف و یکدست شود. شکر قهوه ای و شکر دانه ریز را به کره اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا شکر به خورد کره بره و رنگ آن کمی روشن شود.
۴. حالا تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مجددا با دور تند همزن بزنید.
۵. همزن را کنار بگذارید و نیمی از نوتلا (یک چهارم پیمانه از نوتلا) را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
۶. در ظرف جدا گانهای مواد خشک شامل آرد، جوش شیرین، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد تر اضافه کنید و با دور آرام همزن بزنید.
۷. یک فنجان از چیپس شکلات را با مواد مخلوط کنید و چند ثانیه دیگه هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
۸. در انتها همزن رو خاموش کنید و نصف باقی مانده نوتلا را به مواد اضافه کنید و با قاشق به آرامی مخلوط کنید.
۹. سپس خمیر را قاشق قاشق یا با اسکوپ روی کاغذ روغنی که در سینی فر قرار دادید بچینید. (فاصله ها را حدود دو برابر اسکوپ بذارید چونکه بعد از پخت کوکی ها پهن میشود.
۱۰. بگذارید در فر حدود ۱۰ دقیقه بپزد تا کمی رنگ آن از خامی در بیاید.
۱۱. از فر خارج کنید و مقدار باقی مانده از شکلات های چیپسی را روی کوکیهای داغ بپاشید و کمی چیپسهای شکلات را فشار دهید تا کمی فرو رود.
۱۲. سپس اجازه دهید تا چند دقیقهای خنک شود و نوش جان کنید.
۱۳. اگر بعد از ۱۰ دقیقه که در فر بود کوکیها پف کردند، از فر خارج کنید و با قاشق روی کوکیها فشار دهید تا پف کوکیها بخوابد.
منبع: تست آو هوم
ایرنا