قیمت بیت کوین، امروز ۱۴۰۱/۰۳/۰۱
بیت کوین امروز اول خردادماه با ۰.۷۰ درصد افزایش نرخ به ۲۹,۴۶۹ دلار معادل ۸۹۵,۸۴۲,۸۶۵ تومان رسید.
فرادید | بیت کوین همچنان در کانال ۲۹ هزار دلار قرار دارد. امروز اول خردادماه قیمت بیت کوین با افزایش ۰.۷۰ درصدی به ۲۹,۴۶۹ دلار معادل ۸۹۵,۸۴۲,۸۶۵ تومان رسید. بیت کوین در کمترین محدوده قیمتی خود از اواخر سال ۲۰۲۰ قرار دارد.
مخالفان کریپتوکارنسی این بازار را فقط برای پولشویی و کلاهبرداری مفید میدانستند و پیش بینی مرگ برای پایان این بازار داشتند. این شکست این روزها خیلیها را متقاعد کرد که حق با آنهاست. اما تصویر پیش رو مبهم است و به نظر میرسد که یک فرایند مرتب سازی شکل گرفته است.
به گزارش فرادید؛ تورمهای بالا، بانکهای مرکزی را مجبور به اعمال سیاستهای انقباضی برای کنترل تورم کرد. همین مسئله باعث ایجاد فشار فروش در داراییهای ریسکی و داراییهای قدیمیتر شد.
پس از فروشهای سنگین تا تاریخ ۲۸ ماه می، شاخص نزدک حدود ۲۹ درصد از سقف خود کاهش یافته است. شاخص اس اند پی ۵۰۰ هم حدود ۱۸ درصد کاهش پیدا کرده است. در این وضعیت رمز ارزها در صدر لیست فروش قرار دارند و رقابت برای فروش در این بازار ضعفهای این بازار را آشکار کرده است.
بیت کوین در آستانه ثبت هشتمین هفته قرمز خود است، مگر اینکه بتواند تا روز دوشنبه به بالای سطح ۳۱,۲۹۲ دلاری بازگردد. پیشبینیها از نزول بیتکوین خیلی بیشتر از صعود این ارز دیجیتال است. یک تحلیلگر که با نام مستعار کاپو شناخته میشود عقیده دارد این رمزارز، شش دلیل برای سقوط دارد. در صورتی که دلایل صعودی اصلا کافی نیستند:
۱-بیتکوین منطقه حمایت ۳۰ هزار دلار را که محور اصلی بازار صعودی بود از دست داد و این منطقه حالا به عنوان مقاومت عمل میکند.
۲-سیگنال دوم مربوط به سیگنال تکنیکال صلیب مرگ است. به نظر میرسد این سیگنال هدف ۲۳ هزار دلاری را نشان میدهد.
۳-سومین سیگنال بازار نزولی این است که نرخهای تامین مالی (OI) فعلا خنثی مانده است و احتمال دارد این نرخها در چند روز گذشته به شدت ریزش کند. این میتواند سیگنال دیگری برای ریزش بازار باشد.
۴-چهارمین مورد در رابطه با شاخص آتی ALTPERP است که سبدی از آلتکوینها در مقابل بیتکوین را نشان میدهد. به نظر میرسد این رمزارز حمایت خود در این شاخص را هم از دست داده است و احتمال رشد ۳۰ درصدی دارایی از محدوده ۳۰ هزار دلار وجود دارد. این یعنی کف قیمتی بعدی همان محدوده ۲۰ هزار دلار است.
۵-دلیل پنجم این است که این رمزارز با بازار سهام آمریکا همبستگی زیادی دارد و احتمال سقوط بازار سهام آمریکا وجود دارد. همچنین شاخص دلار در حال تقویت است و این موضوع هم به کابوس رمزارزها تبدیل شده است.
۶-آخرین دلیل کاهش زیاد نقدینگی بیتکوین است. کاپو عقیده دارد که عرضه در حال افزایش است و احتمالا بازار به زودی به سمت اهداف پایین خود حرکت میکند.
از طرف دیگر مایکل سیلور، مدیرعامل شرکت میکرواستراتژی در حالی که بازار رمزارزها غرق خون است پیشبینی کرد که بیتکوین در آینده به شدت رشد میکند. به نظر نمیرسد که قرمزی بازار رمزارزها مدیرعامل میکرواستراتژی را که بزرگترین مالک بیتکوین دنیاست نگران کرده باشد. او به بیتکوین امید دارد و میگوید: دوباره در کف قیمت بیتکوین میخرم.
میکرواستراتژی در سال ۲۰۲۰ شروع به خرید ارز دیجیتال کرد و خرید بیتکوین این شرکت تا به امروز ادامه داشت. حالا امروز او بزرگترین مالک بیتکوین در دنیا است.
سیلور عقیده دارد که میکرواستراتژی به این دلیل برتر است که ارزش بیتکوین را درک کرد. او میگوید: زمانی که مردم ارزش بیتکوین را بفهمند دیگر لازم نیست که برایشان توضیح دهیم که چرا ما بیتکوین میخریم و ۱۹ هزار شرکت هم حوزه ما نمیخرند.
مایکل سیلور عقیده دارد که بیتکوین آینده پول است، اما در این آینده تراکنش بیتکوین به شدت افزایش پیدا میکند و آن روز قیمت بیتکوین دیگر در این رنجها نیست.
کوین اولیری (Kevin O'Leary)، تاجر سرشناس اهل کانادا نیز طی مصاحبه اخیر خود با موسسه استنسبری ریسرچ (Stansberry Research) عنوان کرد که همچنان نسبت به دنیای رمزارزها خوشبین است. آقای اولیری مدعی شد که پیشبینیهای در رابطه با بیتکوین تا به حال هرگز دقیق نبوده اند و افزود که هیچ کس قادر به پیش بینی دقیق نوسانات آن نیست.
آقای اولیری این مسئله را مورد تاکید قرار داد که ماجرای پذیرش نهادی بیت کوین فعلا معتبر نیست، زیرا کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا صندوق قابل معامله بیت کوین (ETF BITCOIN) مورد تایید قرار نداده است. میزان مالکیت بیتکوین توسط مؤسسات حقوقی بسیار ناچیز است.
نرخ تورم در ماه آوریل (فروردین-اردیبهشت) نسبت به سال گذشته به بالاترین میزان خود از سال ۱۹۸۱ رسیده است، درحالی که بیت کوین نسبت به قیمت سال گذشته خود، ۳۷.۶۵ درصد کاهش یافته است و از سقف تاریخی خود، ۵۷.۸۸ درصد فاصله دارد.