داغ شدن گوشی خطرناک است؟!

داغ شدن گوشی خطرناک است؟!

افزایش دمای گوشی و گرم شدن آن زمانی که به کابل شارژ متصل است یک امر طبیعی است و اصلا جای نگرانی ندارد.

کد خبر : ۱۰۸۹۲۰
بازدید : ۲۷۳۹

یکی از دغدغه‌های کاربران گوشی‌های اندروید و گوشی‌های آیفون داغ شدن گوشی است. داغ شدن گوشی یکی از رایج‌ترین مشکلات کاربران است که بسیار هم موجب نگرانی آن‌ها می‌شود. اما به نظر شما دلیل داغ شدن گوشی چیست؟ برای جلوگیری از داغ شدن گوشی چه کار‌هایی باید انجام داد؟

تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا به جواب تمامی سوالات خود در رابطه با دلایل داغ شدن گوشی موبایل برسید.

تمامی کاربران گوشی‌های هوشمند حداقل یکبار تجربه داغ شدن بیش از حد گوشی خود را تجربه کرده‌اند که این داغ شدن می‌تواند بر اثر عوامل مختلفی باشد که ما در پایین به تعدادی از عواملی که بسیار بر داغ شدن گوشی شما تاثیر می‌گذارد را نام برده ایم تا با رفع کردن آن‌ها بتوانید از باغ شدن بیش از حد گوشی جلوگیری کنید.

داغ شدن طبیعی گوشی

همیشه این را به خاطر داشته باشید که داغ شدن گوشی همیشه خبر از یک اتفاق بد را نمی‌دهد بعضی اوقات کمی گرم شدن پنل پشتی گوشی کاملا طبیعی و عادی است و نباید نگران این موضوع شد.

ما در این مقاله در رابطه با دلایل بیش از حد داغ شدن گوشی صحبت میکنیم در برخی از موارد می‌تواند باعث بروز مشکلات سخت افزاری شود که هزینه‌های بسیار زیادی را برای شما به همراه دارد. پس بهتر است با کمی گرم شدن گوشی خود را نگران نکنید و در ادامه مقاله مهمترین دلایل داغ شدن گوشی خود را بشناسید.

روشن بودن بلوتوث

حتماً در مواقعی که نیاز به اتصالات گوشی مخصوصاً بلوتوث ندارید آن را غیرفعال کنید. برای برخی از ساعت‌های هوشمند و هندزفری‌های بیسیم معمولاً نیاز است تا بلوتوث گوشی شما با آن‌ها متصل باشد، این اتصال تا میزان قابل توجهی دمای گوش شما را افزایش می‌دهد پس بهتر است در مواقعی که نیاز به اتصال بلوتوث ندارید حتما آن را خاموش کنید.

استفاده مداوم از وای فای و شبکه دیتا

یکی دیگر از کار‌هایی که اکثر کاربران گوشی‌های هوشمند آن را رعایت نمی‌کنند و موجب داغ شدن گوشی میشود استفاده طولانی مدت از وای فای و شبکه دیتای گوشی است که تا میزان قابل توجهی بر دمای گوشی تاثیر دارد. شبکه‌های اجتماعی مانند واتساپ و اینستاگرام و همچنین بازی‌های آنلاین همگی نیازمند به اتصال شبکه و دیتا نیز هستند که موجب افزایش دمای گوشی می‌شوند.

عکس و فیلمبرداری با گوشی

اگر باتری گوشی شما صددرصد باشد و به مدت ۲۰ دقیقه مداوم از دوربین گوشی خود به عکسبرداری و فیلمبرداری بپردازید بعد از آن می‌بینید که میزان قابل توجهی از باتری گوشی شما مصرف شده است پس دوربین گوشی هم یکی دیگر از عواملی است که علاوه بر مصرف باتری بسیار زیاد موجب داغ شدن گوشی هم میشود.

البته داغ شدن گوشی با باتری کاملاً ارتباط مستقیم دارند که هرچه گوشی شما دما داشته باشد باتری گوشی هم بیشتر مصرف میشود.

شارژ کردن گوشی

افزایش دمای گوشی و گرم شدن آن زمانی که به کابل شارژ متصل است یک امر طبیعی است و اصلا جای نگرانی ندارد. البته توجه داشته باشید که گفتیم گرم شدن و نه داغ شدن بیش از حد، زیرا برخی مواقع با استفاده از کابل‌های فیک و غیر اورجینال گوشی خود را شارژ می‌کنید باعث داغ شدن بیش از حد می‌شود که این امر باعث کاهش طول عمر مفید باتری میشود.

هنگامی که دستگاه شما به شارژر متصل است به هیچ عنوان با آن کار نکنید و یا اگر میخواهید زمانی که گوشی شما به شارژ متصل است از انجام کار‌های سنگین پرهیز کنید. زمانی که گوش شما به شارژ متصل است کاور و قاب محافظتی آن را از گوشی جدا کنید.

تماشای آنلاین فیلم و سریال

اگر شما هم یکی از طرفداران فیلم و سریال هستید به خاطر داشته باشید که دیدن فیلم به صورت آنلاین چه در پلتفرم‌هایی نظیر یوتیوب، نتفلیکس و اسپاتیفای و چه در سایت‌های مختلف گوگل یکی از دلایل داغ شدن بیش از حد گوشی محسوب میشود. زیرا از طرفی هم اینترنت شبکه گوشی و یا وای فای شما متصل است و پردازنده‌های گوشی به شدت درگیر میشوند برای اجرای آنلاین محتوا پس منطقی است که با افزایش دما رو به رو باشید.

نور صفحه نمایش

همانطور که می‌دانید صفحه نمایش گوشی یکی از بخش‌هایی است که مصرف زیادی از شارژ باتری دارد. حال اگر میزان روشنایی نمایشگر را بیشتر کنیم در نتیجه مصرف باتری بیشتری نیز خواهیم داشت. مصرف بالای نمایشگر در کنار نور زیاد و دشارژ شدن باتری همگی سبب می‌شود تا با افزایش قابل توجهی از دما روبرو باشیم.

قاب و کاور محافظ گوشی

قاب و کاور گوشی نقش بسیار مهمی در داغ شدن گوشی دارد. درست است که استفاده قاب محافظ برای گوشی برای جلوگیری از ضربه کار درستی است، اما این موضوع مانع از دفع گرمای گوشی میشود و درمان را در پنل پشتی محبوس می‌کند.

بهتر است در انجام کار‌های سنگین و حتماً در هنگام شارژ کاور محافظ گوشی را از آن جدا کنید. اکثر گوشی‌های هوشمند حرارت تولید شده را توسط بدنه و حفره‌هایی که دارند دفع می‌کنند که قاب‌های محافظ دفع گرما و حرارت را کمی سخت‌تر می‌کنند در نتیجه با افزایش دما و داغ شدن بیش از حد گوشی رو به رو میشویم.

برخی از دلایل داغ شدن گوشی‌های اندروید

۱: نصب بازی‌های سنگین و برنامه‌های پرحجم

۲: باتری آسیب دیده و یا استفاده از آداپتور نامناسب و فیک

۳: ماده بیش از حد از گوشی هنگام شارژ شدن به انجام کار‌های سنگین

۴: نصب و اجرای انواع بد افزار‌ها در گوشی‌های اندروید که از CPU استفاده بیش از حد می‌کنند.

۵: استفاده از اینترنت شبکه ۳G که مصرف باتری زیادی را در پی خود دارد، زیرا این امواج انرژی فراوانی تولید می‌کنند.

اگر شما هم یکی از کاربران گوشی‌های شیائومی و گوشی‌های سامسونگ هستید با توجه به موارد بالا می‌توانید از داغ شدن بیش از حد گوشی اندروید خود جلوگیری کنید.

روش‌های خنک کردن گوشی داغ شده

اگر حس کردید که گوشی هوشمند شما داغ شده است و با افزایش دمای زیادی روبرو شدید باید سعی کنید کار‌هایی که در پایین به شما میگویم را انجام دهید تا به سریعتر خنک شدن گوشی خود کمک کنید. زیرا اگر خنک شدن گوشی کمی با تاخیر بد تایم خنک شدن زیاد شود احتمال بروز مشکلات سخت افزاری وجود دارد پس بهتر است ما هم با انجام اقداماتی به خنک شدن گوشی کمک کنیم.

۱: جدا کردن قاب و کاور محافظ از گوشی

۲: خاموش کردن گزینه Auto-Sync از نوار وضعیت

۳: خاموش کردن وای فای، بلوتوث و موقعیت مکانی

۴: فعال کردن حالت هواپیما

۵: توقف دانلود و آپلود محتوا‌های در حال انجام

۶: اگر گوشی در مقابل نور مستقیم آفتاب است آن را در جای خنک قرار دهید

۷: برنامه‌های در حال اجرا را تماماً ببندید

۸: اگر در حال انجام بازی‌های سنگین هستید فوراً گوشی استراحت بدهید

۹: اگر گوشی درحال شارژ شدن است آن را جدا کنید

۱۰: هیچ عنوان گوشی خود را درون یخچال فریزر قرار ندهید، چون رطوبت و دمای هوا خیلی به گوشی آسیب می‌زند

همیشه حواستان به دمای گوشی باشد و به نکاتی که در بالا به آن اشاره کردیم توجه کنید تا از بروز مشکلات مانند خرابی سخت افزاری گوشی جلوگیری کنید.

منبع: آی تی ایران

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید