طرز تهیه مارمالاد گلابی با رنگی جذاب
مارمالاد گلابی را میتوانید در وعده دسر - سرو کنید.
مارمالاد گلابی به سادگی بقیۀ مارمالادها تهیه میشود و هم بسیار خوشمزه است.
اگر تا به حال از میوه گلابی مربا و یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه لای نان و کیک لذت ببرید.
مواد لازم مارمالاد گلابی
شکر: ۱.۵ کیلوگرم
ژلاتین:۳ ورق
گلابی:۳ کیلو گرم
وانیل:۱ قاشق چایخوری
آبلیمو: نصف استکان
گلابیها را پس از شستن پوست کنید و قسمت سفت و وسط آن را بگیرید و خرد کنید. سپس داخل قابلمهای بریزید و تا روی گلابیها داخل قابلمه آب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و گلابیها بپزند.
بعد از اینکه گلابیها پخته شدند آنها را له کنید و بعد شکر را روی آن بپاشید و اجازه دهید چند ساعت بمانند.
بعد از چند ساعت گلابی و شکر مخلوط شده را روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد و قوام بیاید. سپس ژلاتین را با کمی آب جوش حل کنید و به همراه آبلیمو و وانیل داخل گلابیها بریزید و بعد از ۲ الی ۳ جوش مارمالاد را خاموش کنید.
نکات تهیه مارمالاد
بخاطر زمان کوتاه پخت مارمالاد عطر و طعم میوه بهتر حفظ میشود.
اگر در تهیه مارمالاد دقت کافی را بکنید و آن را بعد از پخت به طوری صحیح در شیشههای استریلیزه نگهداری کنید میتوانید تا یک سال در یخچال نگهداری کرد.
بهتر است شیشه مارمالاد در اندازه کوچک و با دیوارههای صاف و یک دست باشد.
اگر مارمالاد را در جای گرم نگهداری کنید تغییر رنگ میدهد و شفافیت خود را از دست میدهند.
اگر شکر استفاده شده در مارمالاد زیاد باشد باعث شکرک زدن مارمالاد خواهد شد.
مارمالادها را بهتر است در قابلمههای لعابی یا استیل بپزید.
نکات تکمیلی در مورد مارمالاد گلابی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
مارمالاد گلابی را میتوانید در وعده دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳۰ نفر مناسب میباشد.
منبع: ایسکانیوز