طرز تهیه کوفته حسن پاشا به روش ایرانی و ترکی

طرز تهیه کوفته حسن پاشا به روش ایرانی و ترکی

کوفته یکی از غذا‌های پرطرفدار بین ایرانیان است که تنوع بسیار زیادی دارد. غذای کوفته حسن پاشا ترکیبی از گوشت چرخ کرده و پوره سیب زمینی و پنیر پیتزا است که میتوانید با ماسوره زدن پوره روی کوفته یک غذای مجلسی و خوشمزه داشته باشید.

کد خبر : ۱۱۰۶۷۲
بازدید : ۲۳۱۲

کوفته حسن پاشا یک غذای ترکی خوشمزه است که طعمش با ذائقه ایرانی هماهنگی زیادی دارد.

کوفته یکی از غذا‌های پرطرفدار بین ایرانیان است که تنوع بسیار زیادی دارد. غذای کوفته حسن پاشا ترکیبی از گوشت چرخ کرده و پوره سیب زمینی و پنیر پیتزا است که میتوانید با ماسوره زدن پوره روی کوفته یک غذای مجلسی و خوشمزه داشته باشید.

در این مقاله میخواهیم طرز تهیه کوفته حسن پاشا ترکیه را به شما آموزش دهیم که طعمش با ذائقه ایرانیان سازگار است.

مواد لازم کوفته مجلسی حسن پاشا

گوشت چرخ کرده نیم چرب ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
پول بیبر یا فلفل پرک ۱ قاشق چای خوری
پودر نان ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۱ مشت
مواد لازم برای پوره سیب زمینی
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
شیر ۱ استکان
کره ۱ قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق چای خوری

مواد میانی

نخود فرنگی ۱ لیوان
هویج متوسط (نگینی خرد شده) ۲ عدد
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
آب گرم ۱ لیوان
پنیر پیتزا رنده شده برای رویه ۱ لیوان

طرز تهیه کوفته مجلسی حسن پاشا

گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده، آرد سوخاری، تخم مرغ، نمک، زیره و پول بیبر مخلوط کنید و با دست ورز بدهید تا حالت چسبنده بگیرد.

جعفری را اضافه کرده و دوباره ورز دهید.

روی گوشت را بپوشانید و ۲۰ دقیقه استراحت دهید و به سراغ آماده کردن پوره سیب زمینی بروید.

سیب زمینی‌های متوسط را بشویید و با پوست آب پز کنید.

پوستشان را بگیرید و با گوشت کوب له کنید سپس شیر، کره و نمک را اضافه کرده و مخلوط نمیاید.

هویج را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و سپس سس گوجه را آماده کنید.

رب گوجه فرنگی، روغن زیتون و آب ولرم را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار دهید بجوشد و غلیظ شود.

از مواد گوشتی بعد از استراحت به اندازه یک مشت بردارید و کف دست گرد کنید و سپس وسطش را با دست یا قالب فشار دهید تا حالت کاسه‌ای بگیرید.

برای شکل دادن کوفته‌ها به حالت کاسه‌ای میتوانید از کف لیوان استفاده کنید.

کاسه‌ها را درون ظرف فر بچینید.

کف کاسه‌ها را یک لایه نخود فرنگی و یک لایه هویج بریزید و سپس سیب زمینی پوره شده را در قیف بریزید و روی کوفته‌ها ماسوره بزنید.

سینی را به مدت ۲۵ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه قرار دهید تا بپزند.

سینی را از فر بیرون بیاورید و رویشان پنیر پیتزا بریزید و سس گوجه را کف ظرف بریزید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پنیر ذوب شد و روی کوفته‌ها طلایی شود.

کوفته حسن پاشا ترکی

کوفته حسن پاشا ترکیه

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جعفری خرد شده به میزان دلخواه
آرد سوخاری ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چایخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی

سیب زمینی ۴ عدد
پنیر پیتزا ۱ کاسه
کره ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
آب ۱/۵ لیوان
آویشن ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی کوفته‌ها
پنیر پیتزا به میزان دلخواه

طرز تهیه کوفته حسن پاشا ترکیه

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، جعفری خرد شده و آرد سوخاری مخلوط کنید.

تخم مرغ، پاپریکا، زیره و نمک را اضافه کرده و ورز دهید.

سیب زمینی‌ها را بپزید و پوره کنید.

پنیر پیتزا کره و نمک را به سیب زمینی اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود.

از مواد گوشتی به اندازه نارنگی بردارید و کف دست گرد کنید و سپس به شکل کاسه در آورید به طوری که وسطش خالی باشد.

داخل کوفته‌ها را با پوره سیب زمینی پر کنید.

برای تهیه سس کوفته، رب گوجه را به همراه آب در قابلمه‌ای روی حرارت بگذارید تا بجوشد و سپس آویشن را اضافه کنید.

کوفته‌ها را با کمی فاصله در یک ظرف پیرکس بچینید و سس را درون ظرف بریزید و به مدت نیم ساعت در فر ۲۰۰ درجه بگذارید تا بپزد.

کوفته‌ها را از فر خارج کنید و رویشان پنیر پیتزا بپاشید و دوباره به فر برگردانید تا پنیر ذوب شده کاملا طلایی شود.

کوفته حسن پاشا را میتوانید با برنج سرو نمایید.

منبع: بیتوته

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید