طرز تهیه سوپ گوجه و پاستا
این دستور غذای ساده و مقرون به صرفه که ظرف ۳۰ دقیقه آماده میشود از خانوادهی سبزیجات است اما میتوانید آن را با آب مرغ هم تهیه کنید.
فرادید | زمان آمادهسازی مواد: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مواد لازم
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ پیاز خرد شده
۲ ساقه کرفس خرد شده
۲ حبه سیر له شده
۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۴۰۰ گرم گوجه خرد شده
۴۰۰ گرم نخودفرنگی
۱۵۰ گرم پاستا کوچک (فرم دلخواه خودتان)
۷۰۰ میلیگرم آب سبزیجات یا آب مرغ (به انتخاب خودتان)
۲ قاشق غذاخوری سس ریحان (پستو)
طرز تهیه
مرحله اول : در یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون را داغ کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید و آنها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا زمانی که سرخ شده یا شروع به نرم شدن کنند. سپس سیر را اضافه کنید و مواد را یک دقیقه دیگر تفت دهید. باقی مواد (پوره گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خردشده، نخود فرنگی، آب سبزیجات یا مرغ و پاستا) را غیر از سس ریحان و روغن زیتونِ باقیمانده اضافه کنید و اجازه دهید مایع سوپ به جوش بیاید.
مرحله دوم : شعله را کم کنید و اجازه دهید سوپ ۸-۶ دقیقه یا تا زمانِ نرم شدن پاستا بجوشد. سپس ادویههای دلخواه را اضافه کنید و شعله گاز را خاموش کنید و سوپ را داخل کاسه بریزید.
مرحله سوم : باقیمانده روغن زیتون را همراه سس ریحان هم بزنید و روی سوپ بریزید و با نان سرو کنید.
منبع: bbcgoodfood
مترجم: زهرا ذوالقدر