طرز تهیه پیراشکی شکری خوشمزه خانگی به روش بازاری
دونات شکری پف بسیار خوبی دارد و بدون فر و داخل تابه تهیه میشود. در تهیه این دونات از شیر استفاده میشود و میتوانید آب را هم جایگزین آن کنید.
دونات شکری یکی از دوناتهای خوشمزه و راحت است که میتوانید آن را به راحتی تهیه کنید. دو نوع خمیر مایه در بازار وجود دارد که فوری و ساده است.
خمیر مایه فوری نیازی به عملآوری ندارد و خیلی راحت با مواد خشک مخلوط میشود. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه دونات شکری بدون فر را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه دونات شکری بدون فر
آرد ۳ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
مخمر فوری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
تخممرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرمی
شیر ۱ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه دونات شکری بدون فر
مرحله اول: تمام مواد خشک را که شامل آرد و شکر و مخمر فوری و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر و تخممرغ و وانیل را داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا تخممرغها از لختگی خارج شود. سپس به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم: در ادامه مواد را هم بزنید تا خمیر وسط کاسه جمع شود. بعد کره ذوبشده را اضافه کنید و هم بزنید و خمیر را ورز دهید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. اگر نیاز بود آرد بیشتری اضافه کنید و خمیر را به شکل توپ در بیاورید. سپس آن را داخل یک کاسه قرار دهید و روی آن را بپوشانید و ۱ ساعت در جای گرم استراحت دهید.
مرحله سوم: پف خمیر را با دست بگیرید و خمیر را به قطر نیم سانت پهن کنید و با کمک یک لیوان قالب بزنید. بعد وسط هر دایره را با ماسوره خالی کنید و روی خمیر را بپوشانید و ۱ ساعت مجدد استراحت دهید تا خمیر دوباره پف کند و حجم آن دو برابر شود.
مرحله چهارم: داخل یک شیرجوش روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. بعد دوناتها را داخل روغن داغ قرار دهید و سرخ کنید تا پف کند و خوب مغزپخت شود. سپس یک کاسه شکر و دارچین بردارید و دوناتها را داخل شکر بزنید و سرو کنید. اگر به شیرینیهای خانگی علاقه دارید خاگینه پاپیونی شیک، ترد و خوشمزه را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه دونات شکری بدون فر
اگر خمیر مایه فوری ندارید میتوانید با کمی آب و شکر عمل بیاورید تا کف کند و بعد استفاده کنید.
اگر کره ندارید میتوانید از مارگارین استفاده کنید.
میزان آرد تقریبی است و اگر نیاز بود آرد بیشتری استفاده کنید و اگر سفت شد کمی شیر بریزید.
منبع: دلتا