طرز تهیه چلو گوشت رستورانی + همه فوت و فنهای طبخ گوشت

چلو گوشت غذایی مجلسی است و یکی از انواع غذاهای اعیانی میباشد که برای مهمانی و مجالس مناسب است، بنابراین یادگیری طرز تهیه چلو گوشت خالی از لطف نیست!
همانطور که از نام چلو گوشت پیداست، این غذا با گوشت تهیه میشود و طعم بینظیری دارد و همچنین حاوی پروتئین زیاد است. در این پست طرز تهیه چلو گوشت لای برنج را میآموزید.
چلو گوشت غذایی مجلسی است و یکی از انواع غذاهای اعیانی میباشد که برای مهمانی و مجالس مناسب است، بنابراین یادگیری طرز تهیه چلو گوشت خالی از لطف نیست! در این آیتم آموزش آشپزی طرز تهیه چلو گوشت رستورانی را ارائه داده ایم تا این غذای فوق العاده را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید.
چلو گوشت رستورانی را با این رسپی که در ادامه میآموزید تهیه کنید و متوجه تفاوت این چلو گوشت با چلو گوشتهایی که پیش از این نوش جان کرده اید، شوید.
مواد لازم برای چلو گوشت
گوشت گوسفند ۹۰۰ گرم
چوب دارچین ۲ عدد کوچک
برنج ۸ پیمانه
زعفران یک پنس
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
پیاز ۵ عدد متوسط
سیر ۴ حبه
برگ بو ۷ عدد
روغن به مقدار لازم
آب ۱۶ لیوان
نمک و زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
دستور تهیه چلو گوشت
زمان مورد نیاز: ۳ ساعت و ۴۰ دقیقه
پیاز را پوست کرده و به شکل نگینی خرد میکنیم.
برای تهیه چلو گوشت، زعفران را به روشی که پیش از این در مینویسم آموزش داده ایم، دم میکنیم تا حسابی رنگ دهد.
سیرها را فقط پوست کنده و در ظرفی میریزیم تا برای تهیه چلو گوشت مجلسی حاضر باشد.
گوشت را به اندازههای کمی کوچکتر تقسیم میکنیم.
با یک قلمو تمام قسمتهای گوشت را به زعفران آغشته میکنیم. این کار باعث خوشمزهتر شدن چلو گوشت ساده میشود.
به مقدار دلخواه فلفل سیاه نیز روی گوشت میریزیم.
در قابلمهای مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. برای تهیه چلو گوشت، پیاز را در قابلمه ریخته و تفت میدهیم.
حال زردچوبه را در قابلمه چلو گوشت میریزیم و به همراه پیاز تفت میدهیم.
بعد از زردچوبه، نوبت اضافه کردن گوشت به چلو گوشت میباشد. حال گوشت را میریزیم و تا زمانی که تغییر رنگ دهد، تفت میدهیم.
رب گوجه فرنگی را به مواد قبلی چلو گوشت اضافه میکنیم و هم میزنیم تا در کنار بقیه مواد تفت بخورد.
آب را میریزیم و کمی هم میزنیم تا رب و زردچوبه به آب رنگ دهند.
در این مرحله از طرز تهیه چلو گوشت و بعد از اینکه آب جوشید، چوب دارچین را میاندازیم.
سیر را اضافه کرده و هم میزنیم.
برگ بو را به قابلمه چلو گوشت مجالسی اضافه میکنیم تا بوی زهم گوشت از بین برود.
تقریبا ۱۵ دقیقه مانده به آخر، مقدار لازم نمک را به چلو گوشت اضافه میکنیم.
پختن برنج
برنج را نیز به روش دلخواه خودتان طبخ کنید. البته لازم به ذکر است که برای تهیه چلو گوشت مجلسی بهتر است برنج را آبکش کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد.
نکات مهم در پخت چلو گوشت
برای خوشمزهتر شدن چلو گوشت رستورانی، بهتر است از گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی استفاده کنید و همچنین میتوانید گوشت گوساله بریزید.
لازم است تقریبا ۳ الی ۴ ساعت چلو گوشت بپزد تا گوشت پخته و آب چلو گوشت غلیظ شود.
میتوانید این چلو گوشت را تهیه کرده و با باقالی پلو، پلو زعفرانی، برنج دمی یا شوید پلو نوش جان کنید.
لازم میدانیم این موضوع را یادآور شویم که چلو گوشت اصلی بدون رب تهیه میشود و شما نیز برای تهیه چلو گوشت ساده بدون رب، کافیست رب گوجه فرنگی را حذف کنید.
همچنین برای تهیه چلو گوشت دو نفره، همین مقدار مواد اولیه را تقسیم بر ۴ کنید.
میتوانید کمی از زعفران دم کرده را نگه داشته و به همراه نمک به چلو گوشت اضافه کنید.
در برخی دستورها مقداری هویج و فلفل دلمهای را به همراه سیر به چلو گوشت اضافه میکنند البته ما توصیه نمیکنیم، زیرا طعم چلو گوشت اصلی را تغییر میدهد.
برای اینکه چلو گوشت مجلسی چرب و چیلیتر شود، مقداری دنبه را به همراه گوشت در قابلمه بریزید تا در کنار هم بپزند.
برای اینکه چلو گوشت زودتر آماده شود، زودپز را جایگزین قابلمه کنید؛ البته باید دقت کنید که گوشت نسوزد، زیرا در زودپز خیلی زودتر میپزد و ممکن است بسوزد.
اگر از گوشت گوساله برای تهیه چلو گوشت استفاده میکنید، کمی عصاره قلم یا عصاره گوشت گوسفندی را به آن اضافه کنید.
منبع: اقتصاد آنلاین