علائم و راههای درمان تبخال چیست؟
افراد مبتلا بهتر است زیاد در معرض آفتاب قرار نگیرند و دستان خود را هم به چشمانشان نمالند. بهرامی افزود: همچنین افراد جهت جلوگیری از تبخال، باید نکات بهداشتی را کاملا رعایت کرده و آرامش روحی و روانی لازم را نیز برای خود مهیا کنند.
یک کارشناس ارشد گیاهان دارویی گفت: تبخال یک بیماری ویروسی است و هر زمان شما آلوده به این ویروس باشید طبیعتاً تبخال خواهید زد. کیوان بهرامی در این باره اظهار کرد: تبخال یک بیماری ویروسی است که با تاولهای کوچک و دردناک و معمولا قرمز رنگ بروز مییابد.
وی افزود: هرچند معمولا تبخال بیشتر بر روی لب و اطراف آن ظاهر میشود، اما جاهای دیگری همچون بینی، چانه و اندام تناسلی هم مستعد تبخال هستند.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی با اشاره به اینکه مدت زمان درمان تبخال معمولا ۷ تا ۱۰ روز است، عنوان کرد: در این فاصله با مصرف موضعی و خوراکی نعنا و نیز مصرف موضعی بادرنجبویه تبخال را میتوان درمان کرد؛ البته استفاده از جعفری و زیتون هم بسیار مفید هست.
وی ادامه داد: افراد مبتلا بهتر است زیاد در معرض آفتاب قرار نگیرند و دستان خود را هم به چشمانشان نمالند. بهرامی افزود: همچنین افراد جهت جلوگیری از تبخال، باید نکات بهداشتی را کاملا رعایت کرده و آرامش روحی و روانی لازم را نیز برای خود مهیا کنند.
وی تاکید کرد: لازم است افراد سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند که از جمله گیاهان دارویی تقویت کننده سیستم ایمنی بدن، میتوان به اکیناسه (سرخارگل)، و کلپوره، جنسینگ و... اشاره کرد.
این کارشناس ارشد گیاهان دارویی در پایان خاطرنشان کرد: هر چقدر عصبیتر و دارای استرس بیشتری باشید و یا سیستم ایمنی بدن شما ضعیفتر باشد بیشتر به تبخال مبتلا خواهید شد.