با این غذای مقوی و خوشمزه سرماخوردگی را متوقف کنید!
این سوپ رشته یکی از روشهای ساده برای دوران سرماخوردگی و مریضی است.
سوپ رشته برای سرماخوردگی یکی از روشهای ساده برای دوران سرماخوردگی و مریضی میباشد که میتوانید خیلی راحت بدون مرغ این سوپ را تهیه کنید.
در طول سرماخوردگی غذاهای مانند سوپ و آش سبک جایگزین خوبی برای غذاهای چرب و سرخ کردنی میباشد و به همین دلیل شما میتوانید از انواع سوپها در این دوران استفاده کنید تا هم میل و اشتهای خود را از دست ندهید و هم تنوع در غذاهای خود داشته باشید.
چون در این سوپ از مرغ استفاده نشده است در ۱ ساعت آماده میشود و البته میتوانید برای مقوی کردن این سوپ از کمی پای مرغ و یا گردن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی
سیب زمینی ۱ عدد
هویج ۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
شلغم ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
رشته سوپی ۱۰۰ گرم
عصاره مرغ ۱ عدد
قارچ ۵ عدد به دلخواه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز زردچوبه به مقدار لازم
با این غذای مقوی سرماخوردگی را فتیلهپیچ کنید!
طرز تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی بدون مرغ و رب
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و یا میتوانید مواد را رنده درشت بزنید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. هویچ را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و یا رنده درشت بزنید. گوجه فرنگی را نیز رنده یا پوره کنید. قارچها را اسلایس کنید. شلغم را نیز پوست بگیرید و خرد کنید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
داخل یک قابلمه همه مواد خرد شده را بالا را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سبزیجات تفت بخورند و بعد عصاره مرغ را پودر کنید و به همراه ادویهها اضافه کنید. دقت کنید عصارههای مرغ خود حاوی نمک هستند و بهتر است در انتها نمک سوپ رشته برای سرماخوردگی را کنترل کنید.
مرحله سوم: پخت سوپ رشته برای سرماخوردگی
بعد از این که مواد کمی تفت خوردند و عطر ادویهها آزاد شد و آب اضافه گوجه فرنگی کشیده شد باید روی مواد آب جوش ریخته و ابتدا حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم کنید تا سوپ جا افتاده و سبزیجات داخل آن پخته شود، این مرحله ممکن است ۱ ساعت طول بکشد.
مرحله چهارم: تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی
بعد از ۵۰ دقیقه باید رشته سوپی خود را که میتوانید از رشتههای طرحدار یا ساده استفاده کنید را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید و برای ۱۵ دقیقه زمان دهید تا رشتهها پخته و نرم شود و بعد از این زمان سوپ را داخل بشقاب کشیده و با آبلیموترش سرو کنید. نوش جان