این معجون شگفت‌انگیز برای درمان سریع سرماخوردگی را بشناسید

این معجون شگفت‌انگیز برای درمان سریع سرماخوردگی را بشناسید

سوپ دال عدس ترکی یکی از سوپ‌های بسیار راحت و خوشمزه است که با دال عدس و سبزیجات بدون مرغ تهیه می‌شود. در این مطلب طرز تهیه سوپ نارنجی یا همان دال عدس ترکی آموزش داده شده است.

کد خبر : ۱۱۶۳۲۷
بازدید : ۵۰۶

سوپ دال عدسی برای دوران سرماخوردگی گزینه بسیار خوبی است و برای کسانی که از طعم سوپ‌های تکراری خسته شدند گزینه خوبی است.

دال عدس یک نوع عدس نارنجی رنگ و از عدس معمولی کمی کوچک‌تر است و خواص بسیار خوبی دارد. مصرف دال عدس برای زنان باردار بسیار توصیه می‌شود و شما می‌توانید با خوردن این سوپ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ نارنجی

دال عدس: یک پیمانه

سیب زمینی بزرگ: یک عدد

پیاز: یک عدد

سیر: ۳ حبه

عصاره مرغ یا سبزیجات: یک عدد

رب: یک قاشق غذا خوری

آرد: یک قاشق غذا خوری

جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق غذا خوری

هویج: ۲ عدد

لیمو تازه: یک عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن: به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ نارنجی

معجون شگفت‌انگیز برای درمان سریع سرماخوردگی

مرحله اول: تفت دادن پیاز و سیر

ابتدا باید دال عدس را تمیز کنید و بشویید و برای نیم ساعت خیس کنید تا پف کند. در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه به همراه کمی کره تفت دهید تا سبک شود. بعد سیر رنده شده را نیز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا یکدست شود و عطر سیر بلند شود.

مرحله دوم: افزودن سبزیجات

در ادامه باید سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه پیاز کمی‌تفت دهید تا سبک شود. هویچ را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و بعد نمک و زردچوبه و آوبشن و فلفل تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

مرحله سوم: افزودن دال عدس

وقتی رب خوشرنگ شد برای لعاب بیشتر آرد را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی‌آرد نیز گرفته شود. دال عدس را به همراه چند پیمانه آبجوش اضافه کنید و بعد عصاره مرغ یا سبزیجات را خرد کنید و بیفزاید؛ زیرا شعله را زیاد کنید تا بجوش بیاید و بعد کم کرده تا جا افتاده و لعابدار شود.

مرحله چهارم: پخت سوپ دال عدس ترکی

بعد از ۴۰ دقیقه که مواد خوب پخته شده باید باید به دلخواه با گوشتکوب برقی میکس کنید تا پوره شود و یا می‌توانید داخل مخلوط کن بریزید. به همراه کمی‌جعفری تازه و لیموترش سرو کنید.

نکات کلیدی تهیه سوپ نارنجی


‌می‌توانید سوپ را به صورت میکس نشده نیز سرو کنید.

افزودن آرد برای لعاب بیشتر است و اگر دوست ندارید می‌توانید حذف کنید.

اگر سیر دوس ندارید می‌توانید مقدار سیر را کمتر بریزید و بهتر است حذف نکنید، زیرا عطر خوبی به این سوپ ترکی می‌دهد.

منبع: برترین‌ها

۰
نظرات بینندگان
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    سایر رسانه ها
    تازه‌‌ترین عناوین
    پربازدید