(ویدئو) طرز تهیه کیک بادمجان؛ یک کیک خاص و خوشمزه
طرز تهیه کیک بادمجان را در این فیلم مشاهده کنید.
کیک بادمجان همچون کیک مرغ یک غذای مناسب برای مهمانی هاست.
مواد لازم:
۳ عدد بادمجان بزرگ
۳۰۰-۳۵۰ گرم فیله مرغ
۵۰۰ گرم قارچ
۱ عدد پیاز متوسط
۱۰۰ گرم مغز گردو
۲ حبه سیر
سس مایونز
آب لیمو تازه
نمک، فلفل
روغن آفتابگردان برای سرخ کردن
مراحل آماده سازی:
بادمجانها را به شکل بلند برش میدهیم و سرخ میکنیم. فیله مرغ را آب پز کرده و مکعبی میکنیم. پیاز را به صورت مکعبی خرد کرده و تفت میدهیم و وقتی کمی سرخ شد قارچهای مکعبی را اضافه کرده و با هم تفت میدهیم.
فیله مرغ را به تابه افزوده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم سپس از روی اجاق گاز برمی داریم.
بعد از خنک شدن، مغز گردوی خرد شده، آب لیموی تازه و سس مایونز را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
وسط کاسهای یک لیوان میگذاریم و برشهای بادمجان را میچینیم، مواد را روی آن میگذاریم و میبندیم، دانههای انار را به لبههای آن اضافه میکنیم (می توانید به مواد اضافه کنید).
منبع: رکنا