(ویدئو) حراج ماهی تن ۲۰۰ کیلویی در ژاپن؛ ۲۷۰ هزار دلار!
یکی از رستورانهای دارای ستاره میشلن توکیو این ماهی تن بلوفین ۲۱۲ کیلویی را خرید.
یکی از رستورانهای دارای ستاره میشلن توکیو این ماهی تن بلوفین ۲۱۲ کیلویی را خرید. در اولین حراج سنتی سال نو یک ماهی تن با قیمتی حدود ۲۷۰ هزار دلار به فروش رسید.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، اولین حراج ماهی تن در سال نو یک رویداد مهم و سنتی در توکیوی ژاپن محسوب میشود. در این مراسم صاحبان رستورانهای بزرگ سوشی و تولیدکنندگان عمده مبالغ هنگفتی برای خرید ماهی تن پیشنهاد میکنند.
یکی از رستورانهای دارای ستاره میشلن توکیو این ماهی تن بلوفین ۲۱۲ کیلویی را خرید. ستارههای میشلَن (michelin) بخشی از نظام رتبهبندی رستورانها بوده که از راهنمای آشپزی به همین نام گرفته شده است. قیمت این ماهی تقریبا دو برابر قیمت ماهی حراج شده سال قبل است. بیش از یک قرن راهنمای میشلن به شکل دادن سرنوشت سر آشپزها و رستورانهای کل جهان کمک کرد. اگر یک رستوران یک ستاره میشلن بگیرد یعنی آن رستوران "بسیار خوب است".