آماری که شوخی به نظرمی رسد

شهروند در مقاله ای به نقل از محمد رضا رستمی، مشاور وزیر ورزش و جوانان نوشته: روزانه ایرانی‌ها از شبکه‌های اجتماعی ٩ ساعت است، آماری در شبکه‌های اجتماعی نیز واکنش‌های متفاوتی برانگیخته. حتی جوان‌هایی که ساعت‌های زیادی را با وایبر و تلگرام می‌گذرانند، معتقدند که این عدد نمی‌تواند واقعی باشد چراکه خواب، کار یا تحصیل هم زمان زیادی می‌برد و اگر قرار باشد حتی به‌صورت میانگین ٩ ساعت هم در شبکه‌های اجتماعی صرف شود، بدون‌شک روز، دیگر ٢٤ ساعت نخواهد بود.

کد خبر : ۱۱۸۲
بازدید : ۱۱۶۲
فرادید | شهروند در مقاله ای به نقل از محمد رضا رستمی، مشاور وزیر ورزش و جوانان نوشته: روزانه ایرانی‌ها از شبکه‌های اجتماعی ٩ ساعت است، آماری در شبکه‌های اجتماعی نیز واکنش‌های متفاوتی برانگیخته. حتی جوان‌هایی که ساعت‌های زیادی را با وایبر و تلگرام می‌گذرانند، معتقدند که این عدد نمی‌تواند واقعی باشد چراکه خواب، کار یا تحصیل هم زمان زیادی می‌برد و اگر قرار باشد حتی به‌صورت میانگین ٩ ساعت هم در شبکه‌های اجتماعی صرف شود، بدون‌شک روز، دیگر ٢٤ ساعت نخواهد بود.

این روزنامه نظرات چند نفر را پرسیده: افرادی که قاطعانه این رقم را تأیید می‌کردند، هرچند تعدادشان در قیاس با مخالفان بسیار کم بود. چنانچه برخی این رقم را نوعی شوخی دانستند. مهدی از آن دسته افراد است. او معلم است و می‌گوید این ساعاتی که اعلام شده واقعا خنده‌دار است و اگر کسی دچار اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی باشد شاید در این حدود از وقتش را صرف این فضا کند در غیر این‌صورت این امر محال است. او می‌گوید من معلم دبستانم و حالا برخلاف گذشته بسیاری از بچه‌ها در سنین پایین از اینترنت و وسایل ارتباط‌جمعی استفاده می‌کنند، اما ٩ ساعت در شبانه‌روز واقعا رقم عجیبی است. یعنی افراد تنها ٣ ساعت از وقت خود را به امور دیگر می‌پردازند؟ کی می‌توانند بخوابند؟

در انتهای گزارش شهروند آمده: یکی دیگر همچنین درخصوص میزان استفاده خودش از اینترنت و همچنین شبکه‌های گوناگون می‌گوید: «هرچند هیچ‌وقت نسبت به ساعات استفاده از شبکه‌های اجتماعی دقیق نبوده‌ام اما شاید در بیشترین حالت حدود ٣ساعت در شبانه‌روز بوده باشد. هرگز با ٩ ساعت در شبانه‌روز موافق نیستم و به‌گمانم باید پایه‌های به‌دست آمدن این رقم به‌دقت بررسی شود.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید