طرز تهیه انواع ساندویچ برای مدرسه

طرز تهیه انواع ساندویچ برای مدرسه

اگر می‌خواهیم که از سالم و بهداشتی بودن وعده‌های غذایی بچه‌ها در مدرسه مطمئن باشیم، بهتر است که خودمان برای آن‌ها غذا‌های راحت و ساندویچی مهیا کنیم.

کد خبر : ۱۱۸۸۱۷
بازدید : ۶۶۵

یک از دغدغه‌های همیشگی مادر‌ها طی سال تحصیلی درباره‌ی این است که چه میان‌وعده‌ای برای فرزندانشان تهیه کنند. اگر می‌خواهیم که از سالم و بهداشتی بودن وعده‌های غذایی بچه‌ها در مدرسه مطمئن باشیم، بهتر است که خودمان برای آن‌ها غذا‌های راحت و ساندویچی مهیا کنیم.

در این مقاله فهرستی از دستورات تهیه غذا را داریم که می‌شود به عنوان یک ناهار سبک یا میان‌وعده برای بچه‌ها تدارک دید. امیدوارم از آن‌ها لذت ببرید.

ساندویچ مرغ

مواد لازم (برای ۴ نفر)
• سینه مرغ ۴۰۰ گرم
• پیاز بزرگ ۱ عدد
• قارچ ۸ عدد
• سس مایونز ۲ ق غذاخوری
• ماست ۳ ق غذاخوری
• سیر ۱ حبه
• نان باگت ۴ عدد
• جعفری ۳۰ گرم
• نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت

مرحله اول: باید اول سینه مرغ را در قابلمه‌ای متناسب قرار دهیم و سیر و نمک و فلفل را به آن اضافه کنیم. بعد از آن به قدری که آب روی سینه‌ی مرغ را بگیرد، روی آن آب می‌ریزیم.

مرحله دوم: قابلمه را روی شعله‌ای با حرارت متوسط می‌گذاریم تا در زمان ۴۵ دقیقه در آب جوش بماند تا طبخ آن به خوبی انجام شود. پس از گذشت این زمان، مرغ را از قابلمه خارج می‌کنیم و به آن زمان می‌دهیم تا سرد شود.

مرحله سوم: در اینجا باید سینه مرغ را با چنگال ریش کرد و در یک کاسه ریخت. بعد از آن پیاز را هم پس از شست و شو به شکل نگینی خرد می‌کنیم و آن را در یک تابه روی گاز می‌گذاریم.

مرحله چهارم: در مرحله‌ی بعد، ابتدا روغن را در تابه می‌ریزیم و سپس بلافاصله پیاز را به درون تابه اضافه می‌کنیم و تا سرخ شدن کامل پیاز، آن را تفت می‌دهیم. در نهایت برای جدا شدن روغن اضافی آن، پیاز‌ها را از صافی رد می‌کنیم.

ساندویچ تن ماهی

مواد لازم (برای ۳ نفر)
• کنسرو تن ماهی ۲ عدد
• کنسرو مخلوط نخود فرنگی، ذرت و هویج ۱ عدد
• سیب زمینی ۲ عدد
• خیارشور ۴ عدد
• شوید تازه ۱۰۰ گرم
• سس مایونز ۵ ق غذاخوری
• آبلیمو ۲ ق غذاخوری
• نمک به مقدار کافی

ساندویچ

دستور پخت

مرحله اول: ابتدا در یک قابلمه آب میریزیم تا آب به نیمه‌ی آن برسد. آن را روی گاز می‌گذاریم و سپس کنسرو‌های تن ماهی و مخلوط نخودفرنگی را در قابلمه می‌گذاریم.

مرحله دوم: در این مرحله محتویات قابلمه باید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند. سپس کنسرو‌ها را بیرون می‌آوریم و به آن‌ها زمان می‌دهیم تا کمی سرد شوند. در ادامه سیب‌زمینی‌ها را می‌شوییم و آن‌ها را هم در قابلمه می‌گذاریم.

مرحله سوم: به قابلمه آب اضافه می‌کنیم تا جایی که روی سیب‌زمینی‌ها را بگیرد. قابلمه را به مدت ۴۵ دقیقه روی گاز می‌گذاریم تا سیب‌زمینی‌ها پخته شوند. در همین مرحله شوید‌ها را هم شسته و آبکش می‌کنیم.

مرحله چهارم: شویدی را که آب آن رفته به شکلی کاملا ریز ساطوری می‌کنیم و در ظرفی مناسب می‌گذاریم. در ادامه سس مایونز، نمک و آبلیمو را به شوید اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

ساندویچ کتلت

مواد لازم (برای ۲ نفر)
• گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
• پیاز ۱ عدد
• سیب‌زمینی ۱ عدد کوچک
• تخم مرغ ۱ عدد
• نان بربری به مقدار کافی
• سبوس نان به مقدار کافی
• زیتون پرورده به مقدار کافی
• نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار کافی
• زدرچوبه، پودر آویشن و پودر تخم گشنیز به مقدار کافی
• گوجه فرنگی و خیارشور و پیازجعفری برای سرو

دستور پخت

مرحله اول: در ابتدا باید سیب‌زمینی خوب در قابلمه آب‌پز شود تا جایی که کاملا نرم شود. سپس سیب‌زمینی آب‌پز شده را به صورت ریز رنده می‌کنیم.

مرحله دوم: در این مرحله نان بربری را در کاسه‌ای آب قرار می‌دهیم تا کاملا خیس بخورد. سپس آن را فشار می‌دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. در انتها آن را در کاسه‌ای قرار می‌دهیم.

مرحله سوم: در این مرحله پیاز را با دندانه‌های ریز، خوب رنده می‌کنیم. برای خارج شدن آب اضافی باید آن را صافی هم رد کنیم. در نهایت ترکیب پیاز رنده شده، گوشت چرخ‌کرده، سیب‌زمینی خنک‌شده و تخم مرغ را در کاسه‌ای می‌ریزیم.

مرحله چهارم: مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر آویشن و تخم گشنیز را به ترکیبات موجود در ظرف اضافه می‌کنیم. برای ترکیب و یکدست شدن کامل مواد، آن را خوب ورز می‌دهیم. در آخر باید روی ظرف با سلفون پوشانده شود.

مرحله پنجم: پس از یک ساعت استراحت مایه‌ی کتلت در یخچال، در یک تابه مقداری روغن می‌ریزیم، آن را روی گاز قرار می‌دهیم و می‌گذاریم تا گرم شود. بعد از این کار، از مایه‌ی کتلت به اندازه‌ی یک نارنگی چانه می‌گیریم.

مرحله ششم: در اینجا کتلت را به هر شکلی که می‌پسندیم، شکل می‌دهیم و آن را در سبوس نان قرار داده و می‌غلطانیم. این کار را طوری انجام می‌دهیم که سطح کتلت از سبوس نان پوشیده شود. بعد کتلت‌ها را در تابه قرار می‌دهیم. به خوبی دو طرف کتلت‌ها را سرخ می‌کنیم و در نهایت برای اینکه روغن کتلت‌ها کاملا گرفته شود، آن‌ها را در یک دستمال قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم: زمانی که روغن اضافی کتلت‌ها گرفته شد، آن را همراه مقدار دلخواهی از گوجه فرنگی، خیارشور و مخلوط پیازجعفری میان نان باگت ریخته و زیتون پرورده را هم به آن اضافه می‌کنیم. اکنون غذا آماده‌ی سرو است!

منبع: همشهری آنلاین

۱
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید