«ماکارونی با تن ماهی»؛ غذایی فوق العاده لذیذ و راحت

«ماکارونی با تن ماهی»؛ غذایی فوق العاده لذیذ و راحت

اسپاگتی با تن ماهی از غذا‌های خوشمزه و فوری است که خیلی سریع آماده سرو می‌شود.

کد خبر : ۱۲۵۷۳۳
بازدید : ۵۲۲

اسپاگتی با تن ماهی یک غذای فوق العاده راحت و لذیذ است که زمان زیادی برای درست کردن نیاز ندارد و طعمی متفاوت را برای شما به همراه دارد.

مواد لازم:

اسپاگتی ۴۰۰ گرم
کنسرو تن ماهی ۲ قوطی
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
مرزه خشک (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن مایع به مقدار کافی

طرز تهیه:
تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه درون آب جوش می‌جوشانیم.

زمانی که آب جوش آمد، اسپاگتی را به آب جوش اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. در همین حین پوست پیاز را جدا می‌کنیم و می‌شوییم.

در ادامه تن ماهی را از قابلمه خارج می‌کنیم، سپس روغن یکی از کنسرو‌ها را درون تابه اضافه می‌کنیم.

پیاز را سرخ می‌کنیم و تن ماهی را درون تابه اضافه می‌کنیم، سپس زردچوبه و فلفل سیاه را به تن ماهی اضافه می‌کنیم.

فلفل دلمه‌ای به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی به تن ماهی اضافه کرده و به خوبی تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و پس از آن رنگ باز کند.

مرزه را به تن ماهی اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. در ادامه پس از گذشت ۱۰ دقیقه اسپاگتی را از روی حرارت بر می‌داریم، سپس آبکشی می‌کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می‌کنیم.

حالا روغن تن ماهی باقی مانده را درون قابلمه می‌ریزیم و ته دیگ دلخواهمان را درون قابلمه فیکس می‌کنیم، سپس یک لایه اسپاگتی درون قابلمه می‌ریزیم و مخلوط تن ماهی را به صورت پخش روی اسپاگتی اضافه می‌کنیم.

در ادامه درب قابلمه را با دم کنی می‌پوشانیم و روی قابلمه قرار می‌دهیم، سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار داده و قابلمه را روی شعله پخش کن می‌گذاریم.

در نهایت اجازه می‌دهیم اسپاگتی به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد.

منبع: وقت صبح

۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید