دستور تهیه شیرینی هلال خامه، آسان و خوشمزه
شیرینی هلال خامه یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که به دلیل وجود خامه در خمیرش بافتی نرم و لطیف دارد. در این مطلب شما را با دستور تهیه این شیرینی خوشمزه و آسان آشنا میکنیم.
شیرینی هلال خامه یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که با خامه درست میشود به همین دلیل بافت نسبتا لطیفی دارد. برای تزئین روی شیرینی هلال خامه به جای استفاده از رومال زرده تخم مرغ میتوانید همین که از فر بیرون آمد و داغ است رویش پودر شکر بپاشید یا این که صبر کنید سرد شود و با شکلات ذوب شده، پودر نارگیل و ترافلهای رنگی تزئینش نمایید.
مواد لازم:
طرز تهیه شیرینی هلال خامه
شیر، تخم مرغ، ماست و کره را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند.
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و حجیم شود سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود.
خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
آرد را الک کرده به تدریج تا جایی اضافه کنید که خمیر لطیفی درست شود، خمیر را در پلاستیک بپیچید و ۱ ساعت در یخچال استراحت بدهید.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۴ - ۵ میلی متر پهن کنید و با کاتر هلالی، قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
مواد رومال را مخلوط کرده با قلم مو روی شیرینیها بکشید.
شیرینیها را به مدت ۱۰ - ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار بدهید تا بپزد سپس سینی را کناری بگذارید کاملا خنک شود و شیرینیها را با کاردک از سینی جدا کنید و در ظرف دلخواهتان بچینید.
در صورت استفاده از وانیل شکری، مقدارش را دو برابر کنید.
منبع: بیتوته