با جگرخورهای قهار میدان بهمن آشنا شوید!؛ شیش سیخ جیگر، سیخی چند هزار؟
یکی از مهمترین پاتوقهای علاقهمندان به دل و جگر و قلوه در تهران میدان بهمن است. جایی با مغازههای جگرکی نزدیک به هم و جنبوجوش بسیار مردمی که عاشق این غذا هستند. چرا؟ چون تازهترین دل و جگر در این محدوده پیدا میشود. جایی که بدون هیچ نگرانی میتوان هر تعداد که خواستید جگر و قلوه سفارش بدهید.
از پل جوادیه که سرازیر شوید به سمت میدان بهمن، جگرکیها یکییکی نمایان میشوند. هرچه به میدان نزدیکتر شوید، تراکمشان بیشتر و بیشتر میشود تا به خود میدان برسید که برخی از بخشهایش تمام و کمال متعلق به جگرکیهاست.
بسیاری از تهرانیها این روزها میدان بهمن و کشتارگاه را به جگرکیهایش میشناسند، جگرکیهایی که بیشترشان یک نانوایی نقلی هم دایر کردهاند تا وقتی میگویند «نان داغ، کباب داغ» حرفشان درست باشد. البته مغازههای میدان بهمن فقط جگر نمیفروشند، اینجا از انواع جوجه و بال و قارچ کبابی تا انواع کبابهای گوشت قرمز موجود است.
برخی از جگرکیهای میدان بهمن از آن نوع جگرکیهایی هستند که ممکن است طعم خوراکشان را هیچوقت فراموش نکنید؛ بعضیهایشان سس مخصوص خود را دارند که پیش از کباب کردن جگرها، جگر و متعلقاتش را در این سس میخوابانند. از ما گفتن است: تجربه جگرخوری بهارانه را در این محدوده از دست ندهید!
منبع: همشهری