آیا پوست ماهی قابل خوردن است؟

ماهی یکی از منابع غنی پروتئین حیوانی است که در سرتاسر جهان طرفداران زیادی دارد.
ماهی سرشار از موادی غذایی است که به دلیل طعم خوب و فواید آن در تمام وعدههای غذایی استفاده میشود. از آنجا که ماهی یک منبع غنی از مواد مغذی مانند آهن و اسیدهای چرب امگا ۳ است، سازمان غذا و داروی آمریکا، مصرف ۱۱۳ گرم ماهی، ۲ تا ۳ بار در هفته را توصیه کرده است.
با این حال برخی از انواع ماهی ها، حاوی جیوه و دیگر مواد سمی هستند و این سموم میتوانند در پوست ماهی نیز وجود داشته باشند. بهتر است ماهی بدون جیوه و یا ماهی با جیوه اندک را برای مصرف انتخاب کنید.
آب دریا حاوی جیوه است و پوست ماهی جیوه را جذب میکند، به علاوه خوردن آن به دلیل وجود نیتراتهای زیاد، موجب بروز بیماری و سنگ کلیه میشود.
در ادامه برخی ماهیهای کم جیوه و جیوه متوسط را ذکر میکنیم:
جیوه کم: مانند ماهی روغن (کاد)، کفشک، ماهی قزل آلا، تیلاپیا است.
جیوه متوسط: کپور، هامور، هالیبوت (لوزی ماهی)، ماهی ماهی، سرخومقدار دقیق مواد مغذی موجود در پوست ماهی به شدت به نوع ماهی بستگی دارد.
منبع: باشگاه خبرنگاران