در میان نزدیک به دو هزار عکس باقی مانده از مجموعه آنتوان سوریوگین عکس هایی از مسافران یا مهاجران خارجی مقیم ایران دیده می شود که گرچه تعداد آن چندان زیاد نیست ولی در جای خود سندی از روابط ایرانیان زمان قاجار با اجانب به شمار می رود.
فرادید| در میان نزدیک به دو هزار عکس باقی مانده از مجموعه آنتوان سوریوگین عکس هایی از مسافران یا مهاجران خارجی مقیم ایران دیده می شود که گرچه تعداد آن چندان زیاد نیست ولی در جای خود سندی از روابط ایرانیان زمان قاجار با اجانب به شمار می رود.
به گزارش فرادید؛ آنتوان که خود فرزند پدر و مادر گرجی تبار و مقیم ایران بود و عکاسی را نزد عکاس معروف روسى دیمترى ایوانویچ ژرماکوف در تفلیس آموخته بود در ایران گاه از سوی سفرای خارجی یا خارجیان مقیم ایران و یا دوستان خود برای عکاسی دعوت و شاید هم خود پیش گام می شد.
عکس های او از داخل سفارت چند کشور، مستشاران نظامی، خانواده مقامات خارجی و حتی تک عکس هایی از زنان آنان گویای روابط نزدیک این عکاس با چهره ها و شخصیت های برجسته دارد. مجموعه زیر همه گی مربوط به عکاسی آنتوان خان از اجانب در ایران است. لازم به ذکر است عبارات ذیل هر عکس تنها توضیحی است که درباره آنها ذکر شده است.
عکس گروهی خلبانان عثمانی و هواپیمایشان در مکانی نامعلوم
یک مدرسه تحت سرپرستی خارجی ها در تهران
زن اجنبی، احتمالا همسر یکی از مقمات خارجی در پوشش چادر در استودیوی عکاسی آنتوان
زن اجنبی، احتمالا هسر یکی از مقامات خارجی با چادر و قلیان در استودیوی عکاسی انتوان
عکس گروهی مقامات خارجی و همسرانشان در تهران
گروهی از روحانیان و "بوریس شومیاتسکی" سفیر روسیه در تهران
عکس گروهی اول ماه می در سفارت روسیه
رضا شاه در سفارت روسیه و در کنار "بوریس شومیاتسکی"
عکس یادگاری سربازان قزاق با هواپیما و خلبان آلمانی
عکس جمعی کارکنان سفارت روسیه در تهران
عکس یادگاری روس ها و اولین کامیونی که وارد ایران شد.
ست