طرز تهیه یک سوپِ سمزدا
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 1ساعت و 25دقیقه
تهیه شده: برای 10پرس
اندازه هر پرس: 2فنجان
مواد لازم برای سوپ سم زدا
2 قاشق چای خوری از روغن زیتون
3 فنجان هویج کوچک تکه شده
4 ساقه ی کرفس، چهارگوش شده
3 عدد شلغم کوچک پوست کنده و چهارگوش شده
1فنجان پیاز زرد چهارگوش شده
3 عدد سیر خردشده
2 عدد گوجه بزرگ چهارگوش شده
15 اونس لوبیا چشم بلبلی شسته شده و خشک شده
15 اونس لوبیاچیتی شسته شده و خشک شده
1 خوشه کلم پیچ، به خوبی خردشده
1 عدد کدوسبز، چهارگوش شده
فنجان گشنیز تازه، خردشده
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
دستورالعمل
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. هویج ها، کرفس، شلغم ها و پیاز را اضافه کنید و برای 5 دقیقه بر روی گرمای اندک آهسته بجوشانید.
سیر را اضافه کنید و برای 3 دقیقه دیگر بجوشانید. مایه غذا، گوجه ها، لوبیاسفید و لوبیاچیتی را اضافه کنید و برای یک ساعت و یا تا زمانیکه سبزیجات نرم شوند، بجوشانید.
حدود 20 دقیقه قبل از سروکردن غذا، کلم پیچ، کدوسبز و گشنیز را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. ادویه ی نمک و فلفل را قبل از سروکردن اضافه کنید.
اطلاعات غذایی به ازای هر وعده ( 2 فنجان )
کالری: 133
کالری حاصل از چربی: 4
چربی: 1 گرم
چربی اشباع شده: صفر
کلسترول: صفر
سدیم: 495
کربوهیدرات ها: 27 گرم
فیبر: 8 گرم
شکر: 7 گرم
پروتئین: 7 گرم
کلسیم: 11 درصد
آهن: 10 درصد
wwp+: 3
منبع: راستینه