بحران دخترانِ کوچکِ شوهردار!

بحران دخترانِ کوچکِ شوهردار!

مسئله‌ی ازدواج دختران صغیر پناهجو در آلمان بحث‌برانگیز شده است. در میان صدها هزار پناهجویی که در سال ۲۰۱۵ وارد آلمان شدند، نام و مشخصات صدها دختر زیر ۱۴ سال مزودج هم به ثبت رسیده است.

کد خبر : ۱۹۳۳۰
بازدید : ۴۰۲۳
بحران دخترانِ کوچکِ شوهردار!
فرادید | مسئله‌ی ازدواج دختران صغیر پناهجو در آلمان بحث‌برانگیز شده است. در میان صدها هزار پناهجویی که در سال ۲۰۱۵ وارد آلمان شدند، نام و مشخصات صدها دختر زیر ۱۴ سال مزودج هم به ثبت رسیده است.

به گزارش فرادید به نقل از دویچه وله، بنا به گزارش روزنامه‌ی آلمانی "بیلد" به نقل از صورت‌جلسه‌های "کنفرانس ادارات دادگستری" آلمان، تعداد چشمگیری از پناهجویان دختر با این که هنوز به سن قانونی نرسیده‌اند، در زادگاه خود ازدواج کرده و سپس راهی آلمان شده‌اند.

در این گزارش آمده است که تا پایان ماه آوریل ۱۶۱ دختر زیر شانزده سال و ۵۵۰ دختر زیر ۱۸ سال در دفاتر ایالت بایرن با وجود صغر سن، به عنوان "متاهل" به ثبت رسیده‌ است. این رقم در ایالت بادن ـ وورتمبرگ، ۱۱۷ و در ایالت نوردراین وستفالن دست کم ۱۸۸ تن بوده است.

سن ازدواج در آلمان همان سن قانونی ۱۸ سال است. با این‌حال زوج‌ها می‌توانند در صورت اتخاذ گواهی دادگاه، به شرطی که مرد به سن قانونی رسیده باشد (۱۸ سال)، با یکدیگر ازدواج کنند.

ازدواج‌های مشکل‌ساز
گفته می‌شود که نهادهای قضایی آلمان در حال بررسی پیامدهای حقوقی مغایرت موازین قانونی آلمان با قواعدی هستند که در زادگاه‌های پناهجویان اعمال و رعایت می‌شوند. در این چارچوب باید به طور کلی تعیین ‌شود که آیا عقد و ازدواج‌هایی که بر اساس قوانین کشورهای دیگر صورت گرفته، می‌توانند در صورتی که با موازین قانونی آلمان در تضاد باشند، اعتبار داشته باشند یا نه. در حال حاضر مقامات قضایی آلمان در حال بررسی امکان بالابردن سن ازدواج به طور کلی از ۱۸ سال نیز هستند.

تعیین سرپرست
بر اساس رای دادگاه خانواده‌ی شهر بامبرگ در ایالت بادن- وورتمبرگ که روز جمعه (۱۰ ژوئن) صادر شد، پناهجویان مونث صغیری که مزدوج هستند، زیر چتر "قانون حمایت از پناهجویان زیر سن قانونی" قرار نمی‌گیرند. این رای در رابطه با پرونده‌ی یک دختر ۱۴ ساله‌ی متاهل سوری ‌با استناد به مواد قانون مدنی آلمان صادر شده‌ است. بر اساس این رای، دختر نامبرده نیاز به سرپرست ندارد و به تنهایی می‌تواند محل اقامت خود را تعیین کند. او با همسر ۲۰ ساله‌ی خود در ماه اوت وارد آلمان شده است.

اگر این دختر ازدواج نکرده بود، دادگاه سرپرستی شهر بامبرگ به تقاضای اداره‌ی جوانان شهر، فردی را به عنوان "سرپرست" برای او تعیین می‌کرد تا محل اقامت او از سوی "سرپرست" تعیین شود.
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید