غذای سالم، مهارت خواندن بهتر
تحقیقی در فنلاند نشان داده است که رژیم غذایی سالم می تواند مهارتهای خواندن دانش آموزان در سه سال اول تحصیل شان بهبود بخشد.
کد خبر :
۳۳۹۸۹
بازدید :
۱۶۱۵
تحقیقی در فنلاند نشان داده است که رژیم غذایی سالم می تواند مهارتهای خواندن دانش آموزان در سه سال اول تحصیل شان بهبود بخشد.
به گزارش زندگی آنلاین، در این تحقیق 161 کودک 6 تا 8 ساله شرکت داشتند. نتایج تحقیق نشان داد، کودکانی که دارای رژیم غذایی مملو از سبزیجات، میوه، انواع توتها، گندم کامل، ماهی و چربیهای غیر اشباع بودند و محصولات قندی کمی مصرف میکردند، در آزمونهای مهارت خواندن، بهتر از همتایان خود که از کیفیت رژیم غذایی ضعیفتری برخوردار بودند، عمل کردند.
این نتایج نشان میدهد که کودکانی که از رژیم غذایی سالمتری برخوردارند، در مهارتهای خواندنشان در پایه اول تا پایههای دوم و سوم، نسبت به کودکانی که کیفیت رژیم غذاییشان ضعیفتر است، بهتر هستند.
نتیجه مهمی که از این تحقیق گرفته شد، این است که ارتباط کیفیت رژیم غذایی با مهارتهای خواندن از عوامل دیگری چون وضعیت اجتماعی-اقتصادی، فعالیت فیزیکی، چاقی بدن و تناسب اندام، مستقل است.
به نظر میرسد یک رژیم غذایی سالم، عامل مهمی در پشتیبانی از عملکرد تحصیلی و یادگیری در کودکان است. با انتخابهای سالم هر وعده غذایی، می توان رژیم غذایی سالمی ترتیب داد و کیفیت آن را بالا برد.
به گزارش زندگی آنلاین، در این تحقیق 161 کودک 6 تا 8 ساله شرکت داشتند. نتایج تحقیق نشان داد، کودکانی که دارای رژیم غذایی مملو از سبزیجات، میوه، انواع توتها، گندم کامل، ماهی و چربیهای غیر اشباع بودند و محصولات قندی کمی مصرف میکردند، در آزمونهای مهارت خواندن، بهتر از همتایان خود که از کیفیت رژیم غذایی ضعیفتری برخوردار بودند، عمل کردند.
این نتایج نشان میدهد که کودکانی که از رژیم غذایی سالمتری برخوردارند، در مهارتهای خواندنشان در پایه اول تا پایههای دوم و سوم، نسبت به کودکانی که کیفیت رژیم غذاییشان ضعیفتر است، بهتر هستند.
نتیجه مهمی که از این تحقیق گرفته شد، این است که ارتباط کیفیت رژیم غذایی با مهارتهای خواندن از عوامل دیگری چون وضعیت اجتماعی-اقتصادی، فعالیت فیزیکی، چاقی بدن و تناسب اندام، مستقل است.
به نظر میرسد یک رژیم غذایی سالم، عامل مهمی در پشتیبانی از عملکرد تحصیلی و یادگیری در کودکان است. با انتخابهای سالم هر وعده غذایی، می توان رژیم غذایی سالمی ترتیب داد و کیفیت آن را بالا برد.
۰