سکه طلا در ایستگاه حساس

سکه طلا در ایستگاه حساس

قیمت سکه طلا روز گذشته به سطح یک میلیون و 201 هزار تومان رسید. قیمت ثبت‌شده برای سکه علاوه بر آنکه پایین‌ترین میزان در 35 روز گذشته است، مرز روانی نیز برای معامله‌گران و بازیگران این حوزه تلقی می‌شود.

کد خبر : ۴۰۶۳۰
بازدید : ۹۷۶
سکه طلا در ایستگاه حساس
اگر معامله‌گران سکه «افزایشی» باشند، در برابر افت اونس مقاومت خواهند کرد و با ورود به بازار ارز قیمت دلار را بالا خواهند آورد. حال آنکه در‌صورتی‌که سکه‌بازان بیشتر متمایل به کاهش قیمت باشند، در بازار ارز دخالت چندانی نمی‌کنند و روند افزایشی اونس را نیز در نظر نخواهند گرفت.
به گزارش دنیای اقتصاد، قیمت سکه طلا روز گذشته به سطح یک میلیون و 201 هزار تومان رسید. قیمت ثبت‌شده برای سکه علاوه بر آنکه پایین‌ترین میزان در 35 روز گذشته است، مرز روانی نیز برای معامله‌گران و بازیگران این حوزه تلقی می‌شود.
فعالان بازار معتقدند کف یک میلیون و 200 ایستگاه قیمتی مهمی برای سکه به حساب می‌آید. اهمیت این ایستگاه قیمتی از آن جهت است که از یکسو می‌تواند مقصد و جهت بعدی سکه را مشخص کند و از سوی دیگر، روند قیمت در بازار ارز را تحت‌تاثیر قرار دهد.

روز یکشنبه، سکه تمام بهار آزادی دومین افت متوالی را تجربه کرد تا به کمترین قیمت در 35 روز گذشته برسد. در دومین روز هفته، سکه 3 هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و به قیمت یک میلیون و 201 هزار تومان رسید.
این کمترین بهای سکه از 25 خردادماه بود و موجب شد که سکه به کف قیمت و ایستگاه مهمی برسد. اهمیت این ایستگاه قیمتی از آن جهت است که از یکسو می‌تواند مقصد بعدی فلز گرانبهای داخلی را مشخص کند و از سوی دیگر، روند قیمت در بازارهای دیگر را تحت‌تاثیر قرار دهد.
در این شرایط، اگر معامله‌گران سکه «افزایشی» باشند، در برابر افت اونس مقاومت خواهند کرد و با ورود به بازار ارز قیمت دلار را بالا خواهند آورد. حال آنکه در‌صورتی‌که سکه‌بازان بیشتر متمایل به کاهش قیمت باشند، در بازار ارز دخالت چندانی نمی‌کنند و روند افزایشی اونس را نیز در نظر نخواهند گرفت.
سکه در روزهای گذشته نیز تا حد زیادی به افزایش بهای اونس در بازارهای جهانی بی‌اعتنا بود و در مسیر کاهشی حرکت کرد. در این مسیر، سکه‌بازان در بازار ارز نیز دخالت نکردند و قیمت دلار به‌سوی محدوده 3هزار و 770 تومان جابه‌جا شد. به گفته فعالان، معامله‌گران سکه معمولا در این مرز در برابر افت بیشتر قیمت مقاومت کرده‌اند. اکنون باید دید بار دیگر افزایش خریدها در این مرز موجب بازگشت قیمت خواهد شد یا رفتار معامله‌گران بازار سکه تغییر خواهد کرد.

در روزی که سکه به کف 35 روزه رفت، دلار نوسان خاصی را تجربه نکرد. روز یکشنبه دلار با یک تومان کاهش به قیمت 3هزار و 770 تومان رسید. به گفته فعالان، در دومین روز هفته قیمت دلار جهت خاصی نداشت و گاهی به‌سوی قیمت‌های بالاتر و در مقاطعی به‌سوی نرخ‌هایی پایین‌تر از روز شنبه حرکت می‌کرد. در واقع، در این روز، شاخص ارزی جهت مشخصی نداشت و معامله‌گران بیشتر سردرگم بودند که در موقعیت خرید یا فروش قرار بگیرند.
آنچه مسلم بود در شرایطی که اطمینان خاصی درباره جهت حرکت قیمت وجود نداشت، نوسانات بازار محدود بود و هیجان خاصی در میان معامله‌گران مشاهده نمی‌شد. این در حالی بود که دسته‌ای از بازیگران ارزی انتظار داشتند که با شروع ماه پنجم سال، خریدهای ارزی افزایش و قیمت را به‌سوی محدوده بالاتر هدایت خواهد کرد. با این حال، در روز یکشنبه تقاضای خاصی در بازار وجود نداشت که قیمت دلار را تحریک کند. در کنار این، عرضه معامله‌گران نیز به اندازه‌ای نبود که قیمت از محدوده 3 هزار و 770 تومان خارج شود.

عقب‌نشینی سکه‌بازان
در دومین روز هفته، سکه تمام بهار آزادی معاملات خود را با قیمت یک میلیون و 202 هزار تومان آغاز کرد که کاهشی 2 هزار تومانی نسبت به قیمت بسته شده روز شنبه داشت. سکه در اولین روز هفته نیز 2 هزار تومان افت را به ثبت رسانده بود.
به گفته فعالان، مهم‌ترین موضوعی که در کاهش قیمت 2 روز ابتدایی هفته نقش داشت، عقب‌نشینی خریداران سکه بود. به گفته برخی بازیگران باتجربه بازار، در بیشتر مقاطع زمانی سال‌جاری معامله‌گران بزرگ بازار در برابر افت سکه مقاومت می‌کردند؛ ولی در روزهای اخیر با وجود بالا رفتن اونس در بازارهای جهانی، این دسته تمایلی به خرید از خود نشان ندادند.
یکی از دلایلی که در بازار برای عقب‌نشینی سکه‌بازان عنوان می‌شد، ناامیدی آنها از ادامه روند اونس در بازارهای جهانی بود. در مقابل، عده‌ای عقب‌نشینی این دسته را تلاشی برای خرید در کف قیمت دانسته‌اند.
سکه طلا در ایستگاه حساس
۰
نظرات بینندگان
تازه‌‌ترین عناوین
پربازدید