تصاویر/ ظهور و سقوط بانوی جنجالی تایلند
او نخستین زنی است که در تاریخ کشور تایلند به مقام نخست وزیری رسیده است. این زن سیاستمدار، دانش آموخته داتشگاه "چیانگ مای"، همینطور دانشگاه ایالتی کنتاکی آمریکا و پیرو دین بودایی است.
کد خبر :
۴۲۱۳۸
بازدید :
۸۴۳۰
فرادید | در حالی که یک روز از حاضر نشدن نخست وزیر سابق تایلند در جلسه دادگاه رسیدگی به قصور حاکمیتی اش می گذرد، اعضا ارشد حزب "یینگلاک شیناواترا" امروز عنوان کردند او به دوبی گریخته است.
به گزارش فرادید، منابع نزدیک به "ینگلاک شیناواترا"، نخستوزیر برکنارشده تایلند میگویند وی پیش از محاکمهاش در دادگاه بهجرم سوءاستفاده از قدرت از کشور گریخته است. "شیناواترا" 50ساله که خانوادهاش برای بیش از 15 سال بر سیاست تایلند سایه افکنده در جلسه دادگاه رسیدگی به اتهاماتش درباره سهلانگاری مجرمانه در زمان تصدی سمت نخستوزیری و وارد کردن زیان 18میلیارد دلاری به دولت بهخاطر یارانه برنج حاضر نشد.
او نخستین زنی است که در تاریخ کشور تایلند به مقام نخست وزیری رسیده است. این زن سیاستمدار، دانش آموخته داتشگاه "چیانگ مای"، همینطور دانشگاه ایالتی کنتاکی آمریکا و پیرو دین بودایی است.
وی خواهر نخست وزیر پیشین تایلند" تاکسین شیناواترا" است که در پی کودتا در سال 2006 از قدرت کنار رفت؛ وی به فساد مالی متهم شد و دادگاه برای او حکم حبس ابد در نظر گرفت اما پیش از اجرای حکم دادگاه از تایلند گریخت.
ینلانگ نیز در سال 2011 به عنوان اولین نخست وزیر زن تاریخ این کشور آغاز به کار کرد اما دادگاه قانون اساسی تایلند روز چهارشنبه 7 می 2014 او را در مورد سوء استفاده از قدرت که کشور را در بحران فرو برد، مجرم شناخت و برکنار کرد. فرار او به خارج از کشور در حالیکه دادگاه حکم بازداشت او را صادر کرده است برگ تازه زندگی سیاسی این چهره جنجالی است.
"شیناواترا"در کنار برادر زاده ها (فرزندان تاکسین) و دختر و پسر خودش در کمپین انتخاباتی. جولای سال 2011. منتقدان و معترضان دولت شیناواترا پس از پیروزی او معتقد بودند "تاکسین" رهبر پیشین این کشور از پشت پرده قدرت را در دست گرفت.
شیناواترا در میان هواداران خود دفتر وزارت دفاع را ترک می کند؛ او از سال 2013 همزمان سرپرستی وزارت دفاع را نیز بر عهده داشت. می 2014
شیناواترا در جلسه دادگاه قانون اساسی در بانکوک؛ در این جلسه دادگاه رای به برکناری نخست وزیر داد. می 2014
شیناواترا در جریان رفراندوم قانون اساسی جدید پس رای خود را به صندوق می اندازد. سال 2016. ژنرال "پرایوثچان اوچا"در پی محکومیت او در سال 2014 در یک کودتای بدون خشونت قدرت را در دست گرفت و پس از تدوین قانون اساسی جدید آن را به همه پرسی گذاشت.
۰