افشای یک جنایت در تماس مرد ناشناس

مرد مسافر زمانی که از مشهد به تهران برمیگشت، در یک درگیری راننده را با ضربات قفل فرمان به قتل رساند. این جنایت زمانی فاش شد که یک مرد در تماس با پلیس قاتل را لو داد.

داستان قتل از زبان قاتل
بنا به این گزارش، سرهنگ حمید مکرم، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران در اینباره گفت: «با اعترافات این مرد، هماهنگیهای لازم با پلیس شهرستان محل جنایت صورت گرفت تا ردی از جسد مرد جوان به دست آید. درحال حاضر متهم پرونده در اختیار ماموران پلیس آگاهی تهران قرار گرفته است و تحقیقات برای پیدا کردن جسد و صحت حرفهای این مرد در دستور کار ماموران اداره ١٠پلیس آگاهی تهران قرار دارد و در شاخهای دیگر از تحقیقات نیز ردیابیهای پلیسی برای همدست متهم ادامه دارد.»
خشمهای آنی و قتلهای ناخواسته
سعید خراطها، آسیبشناس اجتماعی درخصوص خشمهای لحظهای و عدم مهارت کنترل خشم با توجه به این پرونده به «شهروند» گفت: «قتلهای لحظهای بیشتر در پروندههایی رخ میدهد که بین افراد درگیری و پرخاشگری صورت میگیرد و افراد با توجه به عدم کنترل و مهارت خشم دست به جنایت ناخواسته میزنند. افراد باید ابتدا موقعیتهایی را که در آن قرار میگیرند، بشناسند تا بتوانند در زمان حضور در شرایط پرخطر خشم خود را کنترل کنند. در هر صورت امروزه قتلهایی که اتفاق میافتد و زیاد نیز شده ناشی از درگیری است که در آن افراد قصد کشتن یا قتل ندارند و تنها به دلیل شرایطی که در آن قرار گرفتهاند و با توجه به خشمی که آنها را فرا گرفته دست به اقدامی میزنند که پس از آن دیگر پشیمانی فایدهای ندارد. مهارت کنترل خشم اساسا یکی از آموزشهایی است که در زندگی توصیه میشود افراد آن را بیاموزند و در گروههای مختلف زنان، مردان، نوجوانان، جوانان و در دانشگاهها آموزش دهند تا افراد در صورت قرار گرفتن در محل و موقعیتهای خطرناک خشم خود را کنترل کنند تا شاهد چنین رویدادهایی نباشیم. بهطور مثال در این پرونده همانطور که گفته شده است عامل جنایت ابتدا با راننده
خودرو طرح دوستی ریخته و هیچ خصومتی با وی نداشته و زمانی که در برابر فحاشی و ناسزاگویی مرد شیشهای قرار میگیرد با توجه به خشم آنی که در وی رخ میدهد و به دلیل عدم کنترل خشم با قفل فرمان به سمت راننده جوان حمله کرد و این جنایت را رقم زد. اگر عامل جنایت در زمان خشم، محل را ترک میکرد یا چند قدمی از صحنه دور میشد تا خشمش آرام گیرد این جنایت رخ نمیداد. در صورت قرار گرفتن در این صحنهها افراد میتوانند با دور شدن از محل درگیری یا سکوت در برابر صحبتها یا ناسزاگوییها از بروز اتفاقات بعدی جلوگیری کنند. پروندههای قتل که امروزه و ناخواسته رقم میخورد به دلیل عدم مهارت کنترل خشم است و اگر افراد از قبل آموزشهای مهارت خشم را فراگیرند چنین پروندههایی تشکیل نمیشود؛ پروندههایی که اگر یک طرف از دعوا در برابر دیگری سکوت یا محل را ترک کند چنین اتفاقاتی رخ نمیدهد. اگر درگیری داخل خانه باشد در صورت امکان از خانه خارج شوید یا در غیراینصورت با رفتن به محل دیگری اجازه دهید لحظاتی بگذرد تا خشم پایان گیرد. چون در این صورت میتوانید عاقلانه و به درستی تصمیم بگیرید.»