توزیع قرص آهن در میان دختران مناطق محروم
همانطور که زمانی به دنبال اقدام وزارت بهداشت در وارد کردن "نمک های ید دار" به سفره های مردم، کمبود ید و مشکلات تیروئید آنان کاهش یافت، توزیع قرص آهن در دبیرستان های مناطق محروم نیز اقدامی است که از بسیاری مشکلات زنان و دختران پیشگیری خواهد کرد و در آینده نیز دنبال خواهد شد.
کد خبر :
۴۴۸۱۳
بازدید :
۱۲۳۳
مشاور امور زنان وزیر بهداشت با اشاره به رویکرد مثبت این وزارتخانه نسبت به افزایش مدت زمان مرخصی زایمان زنان گفت: پیش از این نیز اقداماتی در این زمینه صورت گرفته و وزیر بهداشت نیز در این زمینه دید مثبتی دارد.
برای افزایش مدت مرخصی زایمان همکاریهایی نیز با دستگاههای دیگر انجام شده اما این موضوع مسالهای چند وجهی است که باید تمام ابعاد آن دیده شود؛ چراکه هم باید به سلامت مادر و کودک توجه کرد و هم باید چارهای برای خلاءهای ناشی از عدم حضور زنان برای مدت طولانی از چرخه کار اندیشید.
ساره محمدی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ادامه یافتن طرح توزیع قرص آهن به دختران دانش آموز مناطق محروم افزود: همانطور که زمانی به دنبال اقدام وزارت بهداشت در وارد کردن "نمک های ید دار" به سفره های مردم، کمبود ید و مشکلات تیروئید آنان کاهش یافت، توزیع قرص آهن در دبیرستان های مناطق محروم نیز اقدامی است که از بسیاری مشکلات زنان و دختران پیشگیری خواهد کرد و در آینده نیز دنبال خواهد شد.
وی در خصوص اقدامات وزارت بهداشت برای استخدام بانوان ادامه داد: استخدام زنان نیازمند ردیف بودجه اختصاصی به این بخش است که تعیین می کند هر دستگاهی چه تعداد نیرو می تواند جذب کند.
در عین حال دولت هم به دنبال این است که تا با کاستن از میزان استخدام ها بدنه خودش را سبک تر کند. با این وجود در بسیاری از مناطق با کمبود پرستار زن مواجهیم؛ اما امکان استخدام در بسیاری مناطق به دلیل مسائل مالی وجود ندارد .قصد داریم این مسائل را در حوزه زنان پیگیری کنیم و با آسیب شناسی های درست، موانع را برطرف کنیم.
مشاور وزیر در امور زنان وزات بهداشت با اشاره به فعالیتهای این حوزه در وزارت بهداشت و پیگیری مسائل بهداشتی بانوان اظهار کرد: حوزه مشاوره زنان در وزارت بهداشت با کلیه حوزه های این وزارتخانه مرتبط است و برنامههای مدونی در خصوص بهداشت بانوان، وضعیت مادران باردار و مادران در شرایط پر خطر دارد.
همچنین در بحث آسیب های اجتماعی با معاونت اجتماعی ارتباط تنگاتنگی داشته و به دنبال برنامه ریزی برای کاهش آسیبهای اجتماعی حوزه زنان در بحث اعتیاد و سلامت روان آنهاست. با معاونت پژوهشی نیز در قالب طرح های پژوهشی و تحقیقاتی که در امور زنان برگزار می شود مشارکت خواهیم داشت تا با مجموعه این اقدامات بهداشت و کیفیت زندگی بانوان ایرانی را افزایش دهیم.
محمدی در پایان با اشاره به همکاریهای بین دستگاهی این بخش از وزارت بهداشت گفت: در تلاش هستیم تا تعاملاتمان را با فراکسیون زنان مجلس، معاونت زنان ریاست جمهوری و دفتر مقام معظم رهبری افزایش دهیم تا با ارتباطات سازنده به بهبود وضعیت زنان کمک کنیم.
۰